« Svijet
objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci
COOL

LG i Highbrow donose obrazovni sadržaj učenicima

Popularni videozapisi platforme Highbrow proširuju mogućnosti obrazovanja za djecu na LG-evim televizorima

LG i Highbrow
LG i Highbrow (Arhiva)

LG Electronics i Highbrow, popularna digitalna obrazovna platforma bez oglasa za djecu, bit će dostupna korisnicima LG-evih pametnih televizora u 145 zemalja putem trgovine LG Content Store. LG-evi pametni televizori s platformom webOS 4.0 i novijim verzijama bit će prvi koji će djeci uzrasta do 11 godina, roditeljima i učiteljima pružiti širok izbor obrazovnih sadržaja koje nudi Highbrow, a koji odgovaraju potrebama učenika mlađeg uzrasta.

Aplikacija Highbrow nudi zanimljiv asortiman obrazovnih videozapisa koji su pažljivo kreirani i prilagođeni dobi i interesu svakog učenika za personalizirano iskustvo gledanja. Highbrow daje preporuke iz svoje knjižnice s više od 10.000 videozapisa koji pokrivaju teme poput znanosti, humanističkog područja, matematike, glazbe, umjetnosti, jezika i brojnih drugih područja. Highbrow surađuje s preko 200 svjetskih kreatora, uključujući Pinkfong, najpoznatiji po popularnoj pjesmi i spotu Baby Shark, kako bi pružio novi i zanimljiv sadržaj. Kao globalno pouzdana platforma za internetsko učenje, Highbrow se već koristi u više od stotinu škola širom svijeta.

S obzirom na to da je učenje na daljinu i dalje sastavni dio života brojnih učenika, televizori su u mnogim zemljama postali sredstvo obrazovanja. Uz već više od desetak obrazovnih aplikacija, LG-evi televizori s platformom webOS pružaju učenicima mlađeg školskog uzrasta pristup širokom izboru obrazovnih sadržaja, dok poboljšani web preglednik pruža praktično korisničko iskustvo za sve uzraste.

Sadržaj s kompatibilnih pametnih telefona, tableta i računala može se reproducirati na LG-evim televizorima zahvaljujući značajci zrcaljenja zaslona i to s pomoću funkcije LG Magic Tap na Androidu ili Airplay za Apple uređaje. Magic Tap također omogućava kompatibilnim pametnim telefonima povezivanje putem NFC-a s LG-evim daljinskim upravljačem Magic Remote, omogućavajući učenicima da slušaju zvuk TV-a kroz slušalice za veću privatnost.

Budući da je zaštita očiju tijekom učenja jednako važna kao i pružanje izvanredne kvalitete slike, displeji na svim LG OLED televizorima za 2021. su UL certificirani kao uređaji bez treperenja.* S obzirom na to da su LG OLED televizori certificirani i od strane TÜV Rheinland Eyesafe®, roditelji mogu biti sigurni da zdravlje očiju njihove djece nije ugroženo.

14.06.2021. 08:01:00
Novi komentar
nužno
nužno