« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
SPEKTAKL

Lennyju Kravitzu nikad nije dosadno

Ovogodišnja turneja Black & White proglašena je najboljom u karijeri Lennyja Kravitza

Lenny Kravitz garantira spektakl u Areni Zagreb
Više o

Lenny Kravitz

,

Arena Zagreb

,

koncert

Lenny Kravitz je snimio album, na turneji je, pjeva, svira, izdaje singlove, dolazi u Zagreb, snima film i dizajnira. Na Bahamima se paralelno sa snimanjem albuma i odmarao. Uz toliko zanimacija kojima se posvećuje, odmor mu je zaista bio potreban. Napunio je baterije i na trenutnoj „BLACK AND WHITE" turneji nastupa u najboljoj kondiciji. U punom sjaju 17. studenog nam dolazi u zagrebačku Arenu. Za ovogodišnju turneju znalci kažu da je najbolje izdanje Lennya  I najbolja turneja do sada.

Lenny Kravitz je svestrani glazbenik koji osim izvrsnog glasa i umijeća pjevanja, svira sve instrumente potrebne za rock bend: bas, bubanj i gitaru. Uz glazbene afinitete, ovaj multitalentirani umjetnik slobodno vrijeme posvećuje svojim drugim „hobijima".  Nekoliko se puta okušao u glumi.

U nekoliko navrata pojavljivao se na ekranima glumeći sam sebe. Nakon izvrsno odglumljene uloge u filmu Precious (2009), moći ćemo ga vidjeti u filmu koji će vjerojatno postati veliki hit. Nova uloga Lennya Kravitza je u filmu "The Hunger Games" koji će na velika platna izaći u ožujku 2012. godine.

„The Hunger Games" je akcijski film koji se snima prema istoimenom znanstveno fantastičnom romanu autorice Suzanne Collins. Glavne uloge tumače Jennifer Lawrance, Josh Hutcherson i Liam Hemsworth. Cinna (Lenny Kravitz) je Katnissin (Jennifer Lawrence) stilist koji joj pokuąava nametnuti političke ideje. U međuvremenu postaju prijatelji. Prema knjizi, Cinno je opisan kao prilično normalan lik, za razliku od njegovih „raznobojnih" sugrađana  koji su podvrgnuli raznim estetskim operacijama. Glumački talent Lenny je vjerojatno naslijedio od svoje majke, Hellen Willis koja ja vrijeme 70ih i 80ih glumila u TV emisiji The Jeffersons.

Osim glazbenih i glumačkih afiniteta, Lenny ima i drugih „hobija": radi na nekoliko zanimljivih projekata u sklopu svoje dizajnerske kompanije Kravitz Design i uređuje nekoliko interijera u Miamiju. Kaľe kako se izvrsno zabavlja sa svime čime se bavi. Zaista, nikako mu ne moľe biti dosadno.

Definitivno neće biti dosadno 17.11. u Areni Zagreb kada će ovaj sexy glazbenik zabaviti publiku onim što ipak najviše voli - pjevanjem! Nježni akordi njegovih balada izmjenjivat će se sa žestokim rifovima gitare, usklađenim ritmom bubnjeva i pratnjom moćnog basa.

Rock klasici s električnim naglaskom i pjesme s prizvukom drugih glazbenih žanrova stvorit će „šarenu" atmosferu (usprkos „crno- bijelom" imenu turneje)! I naravno, sve to bit će popraćeno dobro poznatim, sexy, zavodljivim, senzualnim i jakim glasom neponovljivog Lennya Kravitza. Na turneji po prvi puta uživo izvodi nove pjesme, a uživat ćete i u izvedbama njegovih najvećih hitova!

Viąe zanimljivosti o njegovom životu pročitajte u feljtonu koji možete naći u novoj Gloriji, a uzbudljiv intervju s Lennyem potražite u današnjem Ekranu Večernjeg lista.

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mjestima sustava Eventim, a podijeljene u sljedeće kategorije:
           
PARTER: 250 kn
           
TRIBINE:300 kn
           
LOŽE: 600 KN

NE ZABORAVITE I NA NAŠE DRUGE SJAJNE KONCERTE:
RAMMSTEIN - Arena Zagreb, 8.11.2011
TOM JONES -  Arena Zagreb, 21.11.2011.
SADE - Arena Zagreb, 22.11.2011.
WHITESNAKE - Hala Tivoli, Ljubljana, Slovenija, 30.11.2011.
TOMISLAV BRALIĆ & KLAPA INTRADE - Arena Zagreb, 8.12.2011.
04.11.2011. 12:47:43
Novi komentar
nužno
nužno