« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
ZA SVAČIJI DŽEP

Lagerfeld se baca na kreiranje jeftinije odjeće za širu publiku

Već od siječnja sljedeće godine putem interneta moći će se kupiti stotinjak Lagerfeldovih artikala po cijeni od 60 do 300 eura

Fotografija vijesti
Više o

Karl Lagerfeld

,

modni dizajneri

,

dizajnerska odjeća

Kako bi kreacije slavnog modnog dizajnera postale dostupne i široj publici, Karl Lagerfeld najavio je kako će kreirati dvije nove modne linije jeftinije odjeće, piše Hina.

Lagerfeld, ujedno Chanelov dizajner već gotovo 30 godina, udaljuje se s modnih podija kako bi predstavio dostupan luksuz, a nova linija će se moći naručiti preko interneta.

Već od siječnja sljedeće godine putem interneta moći će se kupiti stotinjak artikala po cijeni od 60 do 300 eura. Predviđaju se dvije modne linije, svaka namijenjena ženama i muškarcima uz pripadajuće detalje, prenosi AFP. "Karl" za širu publiku lansirat će se 25. siječnja, a modeli "Karl Lagerfeld Paris" bit će dostupni najesen po višim cijenama, od 300 do 1500 eura.

Slovo K sveprisutno je, primjerice na putnim torbama, kao i logo sa siluetom iz profila smjesta prepoznatljivog modnog dizajnera u crnim naočalama.

24.10.2011. 13:49:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    poker
    24.10.2011. 22:18
    o koje gluposti, daj ljudi moji obuci šta nađeš, umreš i šta imaš o nošenja nečeg šta je netko napravio. baš me briga ko je napravio glavno da je odječa
Novi komentar
nužno
nužno