« Film
objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci
NAJAVE

Kvizovi pod vedrim nebom

Veliki filmski kviz bit će održan 22. svibnja (Trg Francuske republike) i 5. lipnja (Maksimir), dok će Jarun 29. svibnja ugostiti našu KOZu, kviz općeg znanja

Kvizarenje na otvorenom!
Kvizarenje na otvorenom! (FAK)
Više o

FAK

,

kviz KOZa

,

Screen on the Green

Tri nedjelje zaredom, 22. i 29. svibnja te 5. lipnja, FAK će u suradnji sa Screen on the Greenom održati tri kviza na otvorenom, a sve ljubitelje super kvizova, dobrih filmova i općenito cuganja na travi pozivamo da nam se pridruže!

Screen on the Green poznato je otvoreno kino koje svake godine filmove prikazuje u nekim od najljepših zagrebačkih parkova. Ovaj festival filma i glazbe održava se šestu godinu zaredom, a počašćeni smo pozivom organizatora da svojim kvizovima dodatno ojačamo ionako dobar program koji su pripremili.

Veliki filmski kviz bit će održan 22. svibnja (Trg Francuske republike) i 5. lipnja (Maksimir), dok će Jarun 29. svibnja ugostiti našu KOZu, kviz općeg znanja. Sva tri kviza počet će u 18.30 sati, a grupnu ulaznicu za svoju ekipu (minimalno dva i maksimalno četiri člana) možete kupiti po cijeni od simboličnih 60 kuna.

Da kviz bude podjednako bogat znanjem i nagradama pobrinuli su se naši dragi sponzori, koje je ideja oborila s nogu. Da se znanje stvarno isplati dokazat će nam HBO, Karlovačka pivovara, Restoran Pani, Nextbike, Blitz, Cinestar i Flashback tee&hoodie. Odjenut ćemo vas, napiti, najesti i onda takve zadovoljne biciklom poslati u kino ili doma na Igru prijestolja!

Ulaznice za ove kvizove možete kupiti na licu mjesta. FAK će imati svoj štand, na kojem će naše simpatično osoblje odgovarati na sve razumne i manje razumne upite. Kvizove će voditi naš dugogodišnji partner, vrstan stand-up komičarGoran Vugrinec Goc, a svaki će kviz trajati dva sata. Svoje ekipe možete prijaviti od ovog trenutka nadalje mejlom nainfo@fak.hr, SMS-om na 091 1179 329 ili ovom onlajn prijavnicom. Ponesite olovku i možda neku bilježnicu da vam služi kao podložak za ispunjavanje kviznog papira.

Da rezimiramo:

nedjelja, 22. svibanj, 18:30 - Veliki filmski kviz (Trg Francuske republike)

nedjelja, 29. svibanj, 18:30 - KOZa, kviz općeg znanja (Jarun)

nedjelja, 5. lipanj, 18:30 - Veliki filmski kviz (Maksimir)

Više informacija o lokacijama i strukturi kviza objavit ćemo u danima koji slijede. Od sutra ćete moći i pogledati službeni program Screen on the Greena. Vidimo se na prvim FAK-ovim kvizovima na otvorenom, a nakon toga zajedno guštamo u odličnim filmovima dok nam trava škaklja bermude!

17.05.2016. 09:34:00
Novi komentar
nužno
nužno