« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci
COOL

Kultna Nokijina Zmija se vratila - ovaj put na Facebook kameri

HMD Global, dom Nokia telefona, kultnu Zmiju donosi masama uz novu platformu proširene stvarnosti na kameri Facebooka

Snake is back!
Snake is back! (Nokia)
Više o

Nokia

,

HMD Global

,

Snake Mask

,

Snake Real World

HMD Global, dom Nokia telefona, donosi novu verziju kultne Zmije koja sada dolazi nadograđena proširenom stvarnošću. Filteri za kameru Snake Mask i Snake Real World legendarnu igru približavaju novoj generaciji obožavatelja.

Ovisnost koju igra izaziva ostala je ista, dopunjena zabavnim dodatkom - obožavatelji sada i sami mogu postati zmija koja gricka jabuke. Filter Snake Mask koristi novu tehnologiju proširene stvarnosti koju omogućuje Facebook, a Zmiju približava najširoj mogućnoj publici.

Zmija u zoološkom vrtu? Zmija na plaži? Zmija... u avionu? Sada kad je Zmija ugmizala u Facebook kameru, sve je moguće. Dodatno, uz integraciju s Facebook Live opcijom, moguće je jednostavno emitirati svoj pothvat uživo na feedu i pozvati prijatelje da vam se pridruže u akciji.

Potpuno novi filter Snake Mask koristi prednju kameru Nokia smartphone Android TM uređaja te reagira na gibanje lica igrača i na taj im način omogućava da se pretvore u legendarni lik zmije, dok filter Snake Real World aktivira stražnju kameru.

Kako bi proslavio predstavljanje nove verzije kultne Nokijine igre, komičar i YouTuber Matt Keck, čovjek iza nevjerojatno smiješnog videa „I'm a Snake" koji je slučajno postao viralna senzacija s 23 milijuna pregleda na YouTubeu, prvi je testirao Zmiju na Facebook kameri. Matt ponovno ima viralni hit koji je ovaj put nastao uz filter Snake Mask.

Pekka Rantala, glavni direktor marketinga i izvršni potpredsjednik HMD Globala, izjavio je: "Svjetski poznata igra dogmizala je natrag u ljudska srca na MWC-u 2017. kada smo najavili Zmiju na Facebook Messenger.

Dizajnirana je za novu generaciju čiji se život odvija na društvenim mrežama; obožavatelji mogu pozvati svoje prijatelje da zaigraju i dijele rezultate, što je čini razigranijom od prethodne verzije. To je bio prvi put u povijesti da se Zmija ušuljala na univerzalni i svima dostupan kanal, a ne na uređaj i tako privukla 121 milijun igrača širom svijeta.

Obožavateljima sad pružamo još intenzivnije iskustvo, omogućavajući im da postanu zmija i grickaju jabuke uz filtere dostupne na Facebook kameri - ovdje, u HMD Globalu, najomiljeniju igru vodimo u novu eru proširene stvarnosti."

Efektima kamere pristupa se putem Facebook kamere i dostupni su univerzalno, ne samo za Nokia pametne telefone. Dostupno i na Androidu i na iOS-u.

HMD Global potiče igrače da zaigraju i podijele najneobičnija mjesta na kojima igraju Zmiju pomoću oznake #imasnake2 .

Kako igrati

1. Otvorite Facebook aplikaciju

2. Kliknite ikonu kamere u gornjem lijevom kutu da biste otvorili značajku Facebook kamere

3. Lissssstajte do filtera Snake Mask

4. Započnite igranje!

Matt Keck YouTube #imasnake2

Ne zaboravite označiti @Nokiamobile uz sav video sadržaj.

03.08.2018. 16:01:00
Novi komentar
nužno
nužno