« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 9 mjeseci
ZAPAMTITE!

5 aplikacija koje će vam pojesti bateriju pametnog telefona

Baterija nam daje tu stalnu dozu povezanosti koja je već prešla u opsesiju (ili ovisnost), no nerijetko nas može ostaviti na cjedilu

Kako preživjeti dan s jednim punjenjem baterije :)
Kako preživjeti dan s jednim punjenjem baterije :) (Arhiva)
Više o

potrošnja struje

,

baterija

,

aplikacije

,

pametni telefon

Baterija pametnog telefona najbolji nam je prijatelj - održava nas u kontaktu s ljudima, daje nam tu stalnu dozu povezanosti koja je već prešla u opsesiju (ili ovisnost), no nerijetko nas može ostaviti na cjedilu.

Kako ne biste ostali bez struje u ključnom trenutku, evo 5 aplikacija koje je najviše troše:

Aplikacije s vijestima - u stalnom su kontaktu s web serverima i opterećuju bateriju. Stranice s vijestima pratite u pregledniku ili pratite njihove objave na Facebooku i Twitteru.

Facebook i Messenger - Facebookove aplikacije jedu bateriju pa bi bilo pametno zamijeniti ih jednostavnijim izadnjima poput Facebook Litea ili Messenger Litea ili, kao u slučaju aplikacija s vijestima, gledajte ih u browseru. 

Microsoft Outlook - stalno provjerava novu poštu pa radije ručno provjeravajte je li vam stigao novi e-mail ili koristite drugu aplikaciju. 

Snapchat - opterećuje vašu bateriju, no postoje rješenja kako ublažiti ovaj problem. U postavkama uključite opciju Travel i isključite praćenje lokacije. 

Tinder - također prati vašu lokaciju i osvježava podatke. Isključite osvježivanje podataka u pozadini, isključite notifikacije ili koristite Tinder putem web browsera. 

04.08.2018. 10:31:00
Novi komentar
nužno
nužno