« Film
objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci
BLANK

Kreću filmske radionice u Zagrebu

Prijava za besplatnu srednjoškolsku radionicu traje do 9.10., a radionica kreće 10.10.2020

Blank filmski inkubator
Blank filmski inkubator (Arhiva)
Više o

Blank

,

filmske radionice

Blank_filmski inkubator već petnaestak godina organizira filmske radionice u Zagrebu. Radionice se održavaju u Pogonu jedinstvo mala dvorana, Trnjanska struga 34 (kod Močvare) te u online obliku.

Prijava za besplatnu srednjoškolsku radionicu traje do 9.10., a radionica kreće 10.10.2020. Prijava za radionicu za građanstvo traje do 7.10., a radionica kreće 9.10.2020.

Polaznici prolaze sva zanimanja unutar filmske ekipe: scenarist, režiser, 1. asistent, snimatelj, skripter, mikroman, montažer. Na radionici se demonstrira rad s najsuvremenijom opremom za snimanje slike i zvuka: HD kamera, usmjereni mikrofoni, filmska svjetla, profi mikseta.

Početna snimanja bila bi u predavaonici i svela bi se na ilustrativne primjere koji bi se teoretski obrađivali (objektivi, svjetlo, kadar, kompozicija...). Nakon toga sudionici sami izabiru najbolji scenarij i od njega se radi film.

Mentori su iskusni, nagrađivani filmaši: Dario Juričan, Igor Jelinović, Josip Lukić, Jana Piacun, Bojan Radnović, Marko Bičanić, Karlo Vorih, Tamara Bilankov.

Info: http://blankzg.hr/radionice/

06.10.2020. 14:23:00
Novi komentar
nužno
nužno