« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci

Kraljevi ulice gostuju u Skopju

Kraljevi Trga bana Jelačića gostuju u glavnom gradu Makedonije

Kraljevi ulice Hadži i Pajo
Kraljevi ulice Hadži i Pajo (Proglas)
Više o

Kraljevi ulice

,

VN Indije

,

urbani mitovi

,

čuvanje ovaca

,

kruna

U srijedu, 13. listopada u Skoplju počinje najveći vinski događaj u Makedoniji pod nazivom Vinoskop. U sklopu festivala će kao glazbene zvijezde nastupiti Kraljevi ulice. Uz Hadžija i Paju prošireni sastav sačinjava još pet vrhunskih glazbenika koji su nastupili na koncertima Kraljeva ulice u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog i Gavelli.

Organizatori Vinoskopa u najavi nastupa Kraljeva ulice posebno naglašavaju njihove zapažene nastupe na Eurosongu te su glazbenicima iz Hrvatske na glavnom trgu u Skoplju na pozornici osigurali nastupe dva dana zaredom.

Osim koncerata Kraljevi ulice u Skoplju će s organizatorima Vinoskopa održati i sastanak na temu dosadašnje i buduće suradnje u sklopu projekata Martin je u Zagrebu i Vinoskop.

"Postoji obostrani interes da se Zagreb i Skoplje osim kroz glazbu jače povežu i kroz kulturu vina i konkretnih vinskih festivala. Takav razvoj situacije je logičan s obzirom da kolege u Skoplju i mi vidimo mogućnosti za povezivanjem na regionalnom nivou". - rekli su Hadži i Pajo iz Kraljeva ulice.

13.10.2010. 07:24:00
Novi komentar
nužno
nužno