« Horoskop
objavljeno prije 3 godine i 2 mjeseca
KOZA

Koza - godišnji kineski horoskop za 2021.

Koze bi trebale pokušajte ostati što pribraniji i hladniji, jer će inače stres imati velikog utjecaja na vaše zdravlje

Koza - godišnji kineski horoskop za 2021.
Koza - godišnji kineski horoskop za 2021. (Metro)
Više o

kineski horoskop

,

Koza kineski horoskop

,

godišnji kineski horoskop

,

2021.

,

Koza godišnji horoskop 2021.

Koza će u godini Bivola imate prilične probleme - pred vama je zahtjevna godina, unatoč činjenici da imate podršku koja će ipak biti nedovoljna kako biste bez problema prošli kroz sve teškoće na putu.

Bilo kako bilo, bolje išta nego ništa, pa za svaki slučaj dobro obratite pažnju na svaku pomoć koju dobijete jer je dragocjena. Dosta stvari koje će se događati iskušavat će vaše strpljenje, a kako u tom segmentu nećete imati mnogo prostora, bit će i svađa.

Tijekom godine ostati što pribraniji i hladniji, jer će inače stres imati velikog utjecaja na vaše zdravlje. Nemojte se petljati u tuđe živote.

Na žalost, materijalna strana bit će nepovoljna, stoga obratite pažnju na svaku transakciju kako ne biste kupili nešto puno skuplje od stvarne vrijednosti. Najbolje je ostati miran i učiti lekcije o životu kako dolaze, trudeći se da ne pogoršate stvari, i pronaći unutrašnji mir.

KARIJERA

Suočit ćete se s dosta problema u poslu, a u rješavanju će vam pomoći mala sretna zvijezda iznad vas, no neće biti dovoljno snažna da odbije baš sve. Djelujte jedino kada ste sigurni da znate što radite i nemojte se obazirati na glasine i tračeve.

nastavi čitati dolje

LJUBAV

Budite mirniji i sabraniji jer će inaše vaše ponašanje otjerati potencijalnog partnera. Koze u vezi imat će bitno kraći fitilj ove godine i eksplodirat će češće nego inače, obično na bračnog druga ili družicu.

Ostali znakovi: 

 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja
12.02.2021. 11:28:00
Novi komentar
nužno
nužno