« Horoskop
objavljeno prije 3 godine i 2 mjeseca
KONJ

Konj - godišnji kineski horoskop za 2021.

Kako biste od ove godine izvukli najbolje, trebali biste se usredotočiti na svoje ciljeve i živjeti što je moguće zdravije

Konj - godišnji kineski horoskop za 2021.
Konj - godišnji kineski horoskop za 2021. (Metro)
Više o

kineski horoskop

,

godišnji kineski horoskop

,

Konj kineski horoskop

,

2021.

,

Konj horoskop 2021.

Konji će u godini Bivola imati zeznutu godine, jer iako ćete imati velik potencijal za odličnu godinu što se tiče zdravlja i karijere, cijelim će vas putem pratiti mnoge skrivene opasosti.

Jest da ćete biti popularni i uživat ćete u njoj, no zapravo će biti lažna jer će privući osobe koje nisu iskrene i poštene, a s takvima se ne znate nositi.  

Ako se odlučite životnom stilu zabave i iskorištavanja popularnosti, lako je moguće da ugrozite vlastito zdravlje i sigurnost. Umjesto toga, trebali biste svo vrijeme posvetiti ispunjavanju svojih ciljeva.

Najveći problem od svega je to što ćete imati potrebu petljajti se s krivim ljudima i tako se uvaliti u nevolju te se može dogoditi da ćete morati potrošiti svoje novce da biste riješili određene probleme, možda čak pokrili medicinske troškove.

Kako biste od ove godine izvukli najbolje, trebali biste se usredotočiti na svoje ciljeve i živjeti što je moguće zdravije. Nikako ne smijete prihvatiti ponude koje nisu potpuno moralne, bez obzira na to kako primamljive bile.

KARIJERA

Iskoristite novostečenu popularnost pametno i ne ugražavajte svoja dostignuća upuštanjem u djelatnosti koje nisu čiste. Nikako se nemojte upuštati u uredske izvanbračne afere. U svađama sa suradnicima i klijentima potrudite se ostati mirni i usredotočite se na ciljeve.

nastavi čitati dolje

LJUBAV

Trebali bi dobro razmisliti o vezivanju, unatoč izbilju prilika koje će donijeti popularnost, jer je većina od njih prolaznog karaktera. Konji u vezama ili braku moraju se čuvati izvanbračnih veza, bez obzira na iskušenja

Ostali znakovi: 

 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja
12.02.2021. 11:33:00
Novi komentar
nužno
nužno