« Skijanje
objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci
LEĐA SU JOŠ BOLNA

Kostelić sutra odlučuje o nastupu u Sestriereu

Ukoliko Ivica odluči nastupiti vjerojatno će voziti samo super-kombinaciju.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

Ivica Kostelić

,

super kombinacija

,

veleslalom

,

Sestriere

,

Svjetski skijaški kup

Vodeći skijaš Svjetskog kupa Ivica Kostelić, koji još uvijek ima problema sa bolovima u leđima, trebao bi sutra poslijepodne odlučiti hoće li nastupiti u talijanskom Sestriereu, gdje se ovog vikenda vozi veleslalom i super-kombinacija, izjavio je u srijedu glasnogovornik Hrvatskog skijaškog saveza Nenad Eror.

Bolovi u leđima pojavili su se početkom veljače uoči slaloma u Garmischu. Zbog njih je Ivica Kostelić napustio SP u Val d'Isereu, te je otišao na terepije u Daruvarske Toplice. Nakon terapija vratio se treninzima u Innerkremsu, no početkom ovog tjedna ponovno se vratila bol i Ivica Kostelić se vratio u Zagreb.

Ivica Kostelić jučer nije trenirao, već je radio lagane vježbe za kralježnicu i odmarao, a isto je na programu za srijedu i četvrtak, kada će zajedno sa svojim ocem i trenerom Antom te direktorom reprezentacije Vedranom Pavlekom odlučiti da li će putovati u Sestriere.

U talijanskom skijalištu se u subotu i nedjelju vozi veleslalom i super-kombinacija, koja se sastoji od super-G i slaloma.

Ukoliko Ivica Kostelić ode u Sestriere vjerojatno će voziti samo super-kombinaciju, no za konačnu odluku treba pričetati sutra poslijepodne.

U ukupnom poretku Svjetskog kupa Kostelić vodi sa 742 boda, a drugi je Francuz Jean-Baptiste Grange sa 706 bodova. Slijede Austrijanac Benjamin Raich sa 680, te Norvežanin Aksel Lund Svindal sa 655 bodova. (hina/metro-portal)

18.02.2009. 14:46:59
Novi komentar
nužno
nužno