« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci
PROŠLI PRVI TEST

Kosor zadovoljna novim ministrima

Novi članovi Vlade prošli su prvi test u prvih mjesec dana suradnje s premijerkom Jadrankom Kosor

Jadranka Kosor
Jadranka Kosor (Goran Mehkek / CROPIX)
Više o

Jadranka Kosor

,

novi ministri

,

Domagoj Ivan Milošević

Premijerka Jadranka Kosor pohvalila je nove članove svoje Vlade, prenosi Hina. Upitana nakon današnjeg sastanka s predsjednikom Republike Ivom Josipovićem, kako, sukladno njezinim najavama, ocjenjuje prvih mjesec dana novih članova svoje vlade, premijerka je odgovorila kako je zadovoljna njihovih učinkom. "Sasvim sigurno, ovaj prvi test su prošli", poručila je.

Na novinarsko pitanje zašto je Vlada omogućila monopol Pastoru, grupaciji u vlasništvu potpredsjednika Vlade Domagoja Miloševića, premijerka je odgovorila kako su te informacije netočne, a novinare pozvala da se za detalje obrate Miloševiću te sve eventualne podatke kojima raspolažu dostave nadležnim tijelima.

Njega je, naglasila je, za potpredsjednika Vlade predložila jer smatra da može puno učiniti "u stavljanju u pogon" velikih investicijskih projekata.

"Za mene i Vladu važno je što taj čovjek zna, a ako je bilo tko od članova Vlade ikad bio povezan s bilo kakvom nečasnom radnjom, što bi se na bilo koji način moglo staviti pod znak upitnika ili procesuirati, to naravno jest stvar onih tijela koja su za to zadužena. Vlada je upravo ta koja širom otvara prostor da institucije pravne države u tom dijelu rade", kazala je Kosor.

01.02.2011. 19:38:12
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Crozona
    01.02.2011. 21:55
    Reče nam Kosor neka institucije rade svoj posao, a mi znamo kako one rade svoj posao. Tako da je sasvim normalno imati lopine u vladi jer im to državne institucije nikada neće dokazati jer im je ona na čelu.
Novi komentar
nužno
nužno