« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
REAKCIJA UREDA

Kosor stan stekla na zakonit način

"Premijerka nema nikakve veze sa slučajem braće Drobac. Stan u kojem živi stekla je na zakonit način", priopćeno je iz Vlade

(Leon Hribljan/Bjelovarski list/Cropix )
Više o

Jadranka Kosor

,

stan

,

Momir Drobac

Ured za odnose s javnošću Vlade Republike Hrvatske reagirao je na dio emisije "Hrvatska uživo", emitirane danas na Hrvatskoj televiziji, u kojem je "objavljena reportaža novinara Saše Kosanovića o Momiru Drobcu te na sadržaj razgovora urednice Maje Sever s gostima Dragom Pilselom i Zoranom Pusićem", ističući da je premijerka Jadranka Kosor stan u kojem živi stekla na zakonit način.

"Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor nema nikakve veze sa slučajem braće Drobac jer je, kao što je i potvrdilo Državno odvjetništvo, stan u kojem živi stekla na zakonit način.

U tom kontekstu najodlučnije odbacujemo i oštro osuđujemo grube i potpuno neutemeljene konstrukcije novinara Drage Pilsela, a njegovu tvrdnju da bi 'umro od srama da se zove Jadranka Kosor' smatramo politikantskim pokušajem nanošenja štete Jadranki Kosor, predsjednici Vlade Republike Hrvatske", stoji u reagiranju iz vladina Ureda za odnose s javnošću. (hina/metro-portal)

19.03.2010. 21:42:26
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    donhuangenaro
    20.03.2010. 08:02
    s obzirom kako se kod nas zakoni provode, sve je po zakonu :-P
Novi komentar
nužno
nužno