« Svijet
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
LJUBAV U SLUŽBI MARKETINGA

Kopenhagen: Autobusi s ljubavnim sjedalima privlače više putnika

U svakom od 103 autobusa na pet linija u glavnom gradu Danske, tvrtka Arriva presvukla je u crveno dva sjedala, jedno pored drugog bez naslona za ruke koji bi ih odvajao

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock - Ilustracija)
Više o

Danska

,

autobus

,

Kopenhagen

,

kolegij

"Nikad se ne zna što se može dogoditi, čak je i ljubav na prvi pogled moguća u autobusu", geslo je pod kojima tvrtka za javni prijevoz nudi korisnicima u Kopenhagenu sjedala rezervirana za putnike željne razgovora ili više od toga.

U svakom od 103 autobusa na pet linija u glavnom gradu Danske, tvrtka Arriva presvukla je u crveno dva sjedala, jedno pored drugog bez naslona za ruke koji bi ih odvajao, uz natpis "ljubavna sjedala", objasnio je u ponedjeljak glasnogovornik Martin Wex. "Neki vozači primijetili su nasmijane djevojke kako sjedaju na ta sjedala" u nadi da će naići na zanimljivog suputnika za vrijeme vožnje, ispričao je on.

"Ne možemo jamčiti da će se naići na idealnu osobu. Jednostavno nudimo ljudima priliku da komuniciraju, smiju se malo više i možda osvoje nečije srce", dodao je on. Akcija bi trebala trajati dva tjedna a prvotni je cilj "privući više putnika u naše autobuse i uvjeriti osamljene vozače da ostave vozila u garaži i koriste javni prijevoz uz dodatne izgleda da nađu sreću". (hina/metro-portal)

04.05.2010. 17:04:00
Novi komentar
nužno
nužno