« Zdravlje
objavljeno prije 6 mjeseci i 24 dana
ZDRAVSTVO

Kongres sanitarne profesije u Biogradu na moru

Kongres je otvoren za sve zdrvstvene djelatnike koji rade na područjima sanitarne profesije, zaštite okoliše, ekologije, znanosti te promicanju zdravog življenja

Zanimljio, prijavite se...
Zanimljio, prijavite se... (Arhiva)
Više o

kongres

,

sanitarna profesija

Hrvatska komora zdravstvenih radnika - Strukovni razred za djelatnost sanitarnog inženjerstva shodno svojim obvezama i ovlaštenjima u smislu zadovoljavanja standarda trajnog usavršavanja, a u skladu s najnovijim dostignućima i saznanjima iz područja djelatnosti sanitarnog inženjerstva, organizira

4. Kongres Sanitarne profesije s međunarodnim sudjelovanjem održati će se od 19-21. listopada 2023. u hotelu Ilirija, Biograd na moru. Kongres je otvoren za sve zdrvstvene djelatnike koji rade na područjima sanitarne profesije, zaštite okoliše, ekologije, znanosti te promicanju zdravog življenja.

Na kongresu će biti zastupljeno 14 tema vezanih uz navedenu profesiju. Cilj ovog kongresa je prikazati multidisciplinarnost i važnost sanitarne profesije u sustavu zdravstvene zaštite te dati odgovore na sva stručna pitanja s kojima se zdravstveni radnici sanitarne profesije svakodnevno susreću u obavljanju svoje djelatnosti.

Želja nam je da kongresu osim zdravstvenih djelatnika prisustvuje što veći broj osoba koje dolaze iz državne i lokalne uprave, međunarodnih organizacija i udruženja kao i osobe iz privatnog sektora.

link za prijave: https://certitour.com/kongresi/4-kongres-sanitarne-profesije/ 

06.10.2023. 09:00:00
Novi komentar
nužno
nužno