« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 12 godina
FORNICATORS

Kompjuteraši najviše varaju žene

Liječnici su kod muških tek na petom mjestu, a medicinske sestre treće kod žena, tako da uobičajena predrasuda definitivno pada u vodu

Ovo najčešće doživljavaju žene IT stručnjaka
Ovo najčešće doživljavaju žene IT stručnjaka (Arhiva)
Više o

bračna nevjera

,

preljub

,

prevara

,

liječnici

,

medicinske sestre

,

IT

,

računalni stručnjaci

Ako istraživanje provede portal koji je specijaliziran za spajanje oženjenih korisnika, kao što je AshleyMadison.com, istraživanju bi trebalo vjerovati. Kad živite od vanbračnih avantura, znate što se zbiva.

Prema njihovom istraživanju, prosječni muški prasac prevarant je u četrdesetim godinama, u braku je više od desetljeća, a i dvoje djece koje obično ima starije je o deset godina.

Gotovo 11.500 muških korisnika portala odazvalo se ispitivanju, a najgori su ispali muškarci koji se bave IT-om. To ne bi bila tolika senzacija da pred dvije godine u istom ispitivanju kompjuteraši nisu zauzeli tek peto mjesto.

Financijaši su drugi, ekipa koja se bavi edukacijom treća, a tek tada dolaze na red oni za koje svi vjeruju da imaju komada koliko im srce želi, liječnici, a top 5 zatvaraju odvjetnici.

Zanimljivo, istraživanju se odazvalo pet puta manje žena, a i njihov je prosjek drugačiji. Znači, dama koja vara muža na tom portalu ima tridesetak godina, udata je tek pet godina ili manje, a što se tiče djece, tu je kćerkica od jedva tri godine.

Od navedenog broja, najviše je učiteljica, na drugom su mjestu kućanice, a tek na trećem mjestu su stereotipne medicinske sestre.

23.06.2012. 19:23:00
Novi komentar
nužno
nužno