« Kultura
objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci
COOL

Kolovoz u Zagrebu u znaku street arta i festivala

Međunarodni, multimedijalni ulični festival „Cest is d'Best" počinje 19. kolovoza te će do 22. kolovoza oživjeti gradske trgove i ulice

Cest is dBest
Cest is dBest (Arhiva)
Više o

Zagreb

,

street art

,

Cest is d’Best

,

kolovoz

Uz street art projekte koji su već u tijeku, od 10. kolovoza svoje drugo izdanje ima „Festival umjetničkih zastavica" - jedinstveni festival zastava malog formata ovakve vrste u Europi.

Umjetničke zastavice iz različitih dijelova svijeta izložit će se u užem centru Zagreba na sljedećim lokacijama: Trg bana Josipa Jelačića (početak Bakačeve ulice), Zrinjevac, Europski trg i u Ulici A. Cesarca, a festival će trajati sve do 22. kolovoza.

Međunarodni, multimedijalni ulični festival „Cest is d'Best" počinje 19. kolovoza te će do 22. kolovoza oživjeti gradske trgove i ulice. Ovaj festival njeguje zagrebački identitet, a ispunjen je performerskim, glazbenim, dramskim, dječjim, likovnim, sportskim i drugim događajima.

Uz navedeno, kolovoz u Zagrebu donosi još brojna događanja kao što su: izložba Erwina Wurma „The Show", 36. zagrebačko histrionsko ljeto, Mali piknik, Ljeto kod Tesle,..., a popis svih događanja, kao i najave za jesen, mogu se pronaći na stranicama TZGZ-a.

07.08.2021. 14:01:00
Novi komentar
nužno
nužno