« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 1 godinu i 8 mjeseci
PA... JESU ;)

Koliko su kućanski poslovi trening?

Čak petnaest sati tjedno potrošimo na čišćenje - vjerujemo da bi mnogi ljudi to vrijeme radije utrošili na nešto drugo

Iskoristite, ako ništa drugo...
Iskoristite, ako ništa drugo... (Arhiva)
Više o

čišćenje

,

stan

,

obrnuta kuća

Čišćenje kuće je tradicionalno ženski posao u ovim krajevima, a ako ste mislili da se nešto ozbiljno promijenilo . griješite, jer i u ovo moderno vrijeme kućanskim poslovima i dalje se bave većinom žene - i to u iznenađujuće visokom postotku od 83 posto.

No, jeste li znali da čišćenje ima pozitivan učinak na naše tijelo? Navodno je čišćenje najbolja vježba za tijelo koju ne bi pružio ni vrhunski osobni trener!

Čišćenje stana i pokreti koje izvodimo tijekom te aktivnosti jako su korisni za naše tijelo. Brisanje prašine može biti dobro za istezanje tijela, usisavanje je savršeno za oblikovanje nogu i stražnjice, a pranje prozora i čišćenje kupaonice idealni su za učvršćivanje trupa i jačanje ruku.

Ipak, kućanski posao broj jedan je - vješanje rublja! Njime oblikujemo ruke, ramena i vrat, odnosno cijeli gornji dio tijela.

A ako želite poraditi na finoj motorici nema ništa bolje od slaganja i pospremanja sitnih stvari - uz malo mašte možete kućanske poslove učiniti zabavnima i korisnima u isto vrijeme 

31.01.2021. 09:01:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    31.01.2021. 10:31
    mnogim peglanje najteze
Novi komentar
nužno
nužno