« Knjiga
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
3. 1. 2010.

Knjiga dana - Srđan Roje: Menadžer novog kova

Duhovita i zabavna knjigu o svijetu ekonomije i poduzetništva

Više o

moderna vremena info

,

menadžment

,

knjiga dana

,

Srđan Roje

Svi smo mi menadžeri, svojih života, svoje vlastite, privatne, osobne realnosti. U nekim smo, ne tako davnim vremenima još i imali pravo na alternativu: gurnuti glavu u pijesak, pustiti struji da nas nosi i odmahivati rukom na sve dobrohotne pokušaje uvjeravanja kako bi nam bilo bolje da što prije preuzmemo stvar u svoje ruke. S tim je gotovo. Izbora više nema.

Vrijeme u kojem živimo donosi promjenu globalne paradigme kakva se do sad u povijesti dogodila samo jedanput. U skladu s imenom koje je svojoj rubrici/kolumni nadjenuo, Roje piše o svijetu poduzetništva iz svih mogućih uglova, a u skladu s imenom magazina za koje ih ispisuje, iz njih ćete dobiti neviđeno jasnu sliku hrvatskih ekonomskih prilika, karakternih mana i vrlina vas i vaših kolega, nadređenih i podređenih, ali i nebrojeno mnogo pametnih i jednostavnih savjeta kako unaprijediti sebe, svoju poslovnu okolinu i svoju tvrtku. 

"Menadžer novog kova" je antipod uobičajenoj menadžerskoj literaturi kao i svim Jack Welchovima našeg doba, jer objašnjava kako i bez gaženja preko mrtvih možete postići sve svoje poslovne ciljeve, otkriva kako uz velikodušan odnos prema zaposlenicima, klijentima i dobavljačima možete postići još veće i dalekosežnije ciljeve, pomaže svakom da otkrije ima li menadžerskog potencijala u sebi, i beskrajno duhovito secira nemilosrdan svijet tržišne ekonomije s posebnim naglaskom na običaje i navade hrvatskog poslovnog sektora.

 

Izdavač: Megafon

Opširnije: Moderna vremena Info

Piše: Knjige dana odabire Nenad Bartolčić
03.01.2010. 02:51:50
Novi komentar
nužno
nužno