« Knjiga
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca
14. 5. 2009.

Knjiga dana - Sandra A. Taylor i Sharon A. Klingler: Tajne uspjeha

Kako naša svijest i energija doista djeluju u svijetu

Više o

knjiga dana

,

Sandra A. Taylor i Sharon A. Klingler: Tajne uspjeha

,

zakon privlačenja

Godine 1908. William Walker Atkinson napisao je kratku knjigu s naslovom "Tajna uspjeha", u kojoj je razmotrio "Zakon privlačenja", prirodni zakon koji se ostvaruje putem želje i mentalne vizualizacije. Danas, stotinu godina poslije, ta je zamisao poznata u cijelom svijetu.

Ova knjiga otkriva kako naša svijest i energija doista djeluju u svijetu, gdje rezultate stvara naša životna sila u cijelosti, a ne samo naša pojedinačna namjera. Ovakav  holistički pristup otkriva našu kvantnu psihologiju - dublje vibracije naših misli i osjećaja - i nudi ključeve otvaranja za budućnost obilja i radosti.

U knjizi se govori i o povezanost s prisutnošću i energijom Duha, ukazuje kako naučiti izoštravati svoju intuiciju i raditi sa svojim "božanskim stručnjacima, glasnicima i kreativnim savjetnicima"... kroz desetke jednostavnih načina primjene vjekovnih darovitosti i usklađivanja vlastitog energetskog polja s pogonskom silom svemira.

S. A. Taylor i S. A. Klingler naglašavaju kako naša životna sila seže onkraj vremena i prostora, u nepoznate kvadrante postojanja. Svijest koju projiciramo u obliku misli, opažanja, vizije i očekivanja, ima vrlo stvaran učinak na svijet, pa  iako možda nismo svjesni što naša svijest radi na dalekim mjestima, možemo - na prvi pogled - jasno uvidjeti kako ona oblikuje naš život.

Ukratko - autorice ističu da je većina onoga što vidimo i doživljavamo posljedica našega stvaranja.

Prevela Aleksandra Mihaljević Barlović

Izdavač: Dvostruka duga

Opširnije: Moderna vremena Info

Piše: izabrao Nenad Bartolčić
14.05.2009. 10:46:38
Novi komentar
nužno
nužno