« Knjiga
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
27. 1. 2011.

Knjiga dana - Ken Follet: Stupovi zemlje : Knjiga druga

Svijet intrige i izdaje, epske obiteljske drame, nasilnih konflikata i neutažive ambicije.

Fotografija vijesti
Više o

moderna vremena info

,

knjiga dana

,

obiteljska drama

,

Ken Follet

Politička previranja u Engleskoj 12. stoljeća daleko su od razrješenja, a posljedice se osjećaju posvuda. Mladi će Jack osvijestiti svoj istinski poziv, te prijeći pola svijeta prije no što uspije upotrijebiti sve znanje koje mu je Tom Graditelj predao i proširiti ga do neviđenih granica. Alienu će život neraskidivo vezati uz Jacka, no prepreke na putu do potpune sreće ponekad će se činiti nepremostivima.

Prior Philip je prihvatio Božje poslanje i kao dobrostivi vođa upravlja Kingsbridgeom u dobru i zlu, a dok život pred njega stavlja brojna iskušenja, svim silama pokušava ostati vjeran svojim načelima. Dok okrutni William Hamleigh trati život u utrci za moći i osvetom, njegov ga suludi juriš vodi prema zasluženom kraju...

Drugi dio "Stupova zemlje", za mnoge najboljeg romana Kena Folletta (jednog od najuspješnijih i najpopularnijih britanskih autora, pisca trilera poput romana "Opasno bogatstvo", "Čavke" i "Treći blizanac"), zaokružit će svijet intrige i izdaje, epske obiteljske drame, nasilnih konflikata i neutažive ambicije. Od skromnoga graditelja do oholog monarha, snovi, težnje i ljubavi Follettovih likova otjelotvorit će se na stranicama ove knjige.

 

Prevela Ana Prpić

Izdavač: Algoritam

Opširnije: Moderna vremena Info

 

Piše: Knjige dana odabiru Moderna vremena Info
27.01.2011. 02:42:36
Novi komentar
nužno
nužno