« Knjiga
objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca
24. 3. 2009

Knjiga dana: Jack Canfield: Ključ za primjenu Zakona privlačnosti

Kliknite na sliku i povećajte ju
Kliknite na sliku i povećajte ju
Više o

knjiga dana

,

Jack Canfield

,

Ključ za primjenu Zakona privlačnosti

Jack Canfield donedavno je bio najpoznatiji kao suautor niza bestselera pod nazivom »Melem za dušu« i jedan je od istaknutijih američkih stručnjaka u biznisu zvanom «poslovno savjetovanju za poduzetnike, direktore korporacija i menadžere». Zahvaljujući svojim knjigama i seminarima pomogao je stotinama tisuća pojedinaca u ostvarenju njihovih stremljenja, pri čemu je vjerojatno i sam dobro zaradio.

Kao jedan od tzv. duhovnih učitelja koji su sudjelovali u kreiranju »Tajne«, Jack Canfield je ovom knjigom otišao korak dalje. Precizno objašnjava kako stvoriti uistinu dobar život, pod uvjetom, kako kaže, da i u sebi i oko sebe uživamo u izvornom bogatstvu koje je oduvijek bilo u nama! Stoga je u ovom praktičnom priručniku definiran Zakon privlačnosti i njegova primjena, Canfield pokazuje kako njegova načela primijeniti u svakom dijelu svog života - od karijere i stvaralačkih djelatnosti, od zdravlja do financijskog napretka i uspješnih međuljudskih odnosa.

Zakon privlačnosti je konačno pojednostavljen tako da ga svi mogu lako primijeniti u svom životu! Ako je »Tajna« čitateljima da shvate teoriju, otkriju da su glavni kreatori svog života, »Ključ za primjenu Zakona privlačnosti« pomaže im da sve ono što piše u »Tajni« uspješno sprovedu u praksu!

Objašnjavajući kako funkcionira naš um, njegov svjesni i podsvjesni dio, Canfield podučava kako iskoristiti svoj puni potencijal, a uz pomoć brojnih afirmacija, vizualizacija i drugih tehnika.

Prevela: Radha Rojc-Belčec

Izdavač: V.B.Z.

Opširnije: Moderna vremena Info

Piše: izabrao Nenad Bartolčić
24.03.2009. 09:19:47
Novi komentar
nužno
nužno