« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci

Klasnić: Dosta mi je Werdera

Fotografija vijesti
Više o

Ivan Klasnić

Ivan Klasnić je, prema pisanju njemačkoga internetskog portala Kickera, objavio da je otvoren za odlazak iz bremenskog Werdera...

- Moja je budućnost otvorena. Više nisam rezerviran samo za Werder - Klasnićeva je izjavu koju prenosi njemački web-portal.

Nagovještaj odlaska iz kluba u kojemu je proveo punih sedam sezona uzbudila je sportskog direktora Werdera Klausa Allofsa, koji je istog trenutka najavio hitan sastanak sa 28-godišnjim hrvatskim napadačem.

PonudeKlasniću ne manjka ponuda. Zanimanje Hannovera traje još od vremena dok je Ivan bio na terapijama, a sve više se za njega interesira HSV.

Nesporazumi između Klasnića i kluba, prouzročeni dvostrukom transplantacijom bubrega, još uvijek nisu riješeni. Moguće je da će ih riješiti konkurentske ponude.
Klasniću u lipnju istječe ugovor i u klubu su svjesni da će besplatno izgubiti odličnog igrača. Kicker navodi da zanimanje Hannovera za Klasnića i dalje stoji. Vruća je informacija da se za Ivana ponovno zagrijao HSV, klub koji ga je zvao prije dvije godine za godišnju plaću od dva milijuna eura. Pitanje je bi li sada platili istu svotu, no u Hamburgu su zainteresirani, tvrdi isti izvor.

Novinar Kickera spominje da bi se Klasnić svakako volio zadržati u sjevernom dijelu Njemačke zbog održavanja kontakta s vlastitim liječničkim timom. Uostalom, cijelu karijeru je proveo u tom dijelu. (TS) 

07.03.2008. 01:36:19
Novi komentar
nužno
nužno