« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
nerealni koeficijent

Kladionica mu dva puta poništila listić

Prije četiri godine sportska kladionica Mariju Ćuteku je osporila dobitak od 421.399 kuna, a u rujnu 8085 kuna

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

Mario Ćutek

,

nerealni koeficijent

,

sportska kladionica

Radijski voditelj Mario Ćutek iz Osijeka uplatio je krajem rujna ove godine sistemski listić "jedan od četiri" na ishod utakmica druge hokejaške finske lige.

Kladio se da će netko pobijediti u prvoj trećini utakmice, odnosno da ona neće završiti neriješeno, piše Jutarnji list.

Za dobitak je trebao pogoditi barem jedan ishod od četiri odabrana, a pogodio je tri. Unatoč dobitnom listiću, Ćuteka u kladionici nije dočekao zasluženi iznos od 8085 kuna.

Iz Stanleybeta su mu samo poručili se ne nada zgoditku, već samo isplati uloženih 2400 kuna, s objašnjenjem da su koeficijenti bili krivo postavljeni te da se oklada poništava.

"Taj čovjek se profesionalno bavi traženjem pogrešaka. Naša će zaposlenica posvjedočiti ako treba da on provodi sate i sate u poslovnici tražeći upravo ovakve slučajeve", rekao je za Jutarnji Božo Matić, direktor Bolus d.o.o., franšizera engleske tvrtke.

Naime, prema pravilniku u slučaju očite pogreške kladionica ima pravo oklade obračunavati po koeficijentu 1,00, i igraču vratiti samo iznos koji je uložio.

Ćutek se već na Općinskom sudu u Zagrebu parniči sa Stanleybet kladionicom, odnosno tvrtkom Bolus d.o.o., zbog dobitka od 421.399 kuna iz 2005. godine kada je pogodio ishode susreta momčadi prve finske nogometne lige.

05.10.2009. 07:57:45
Novi komentar
nužno
nužno