« Spektakli
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
SHOW

Kings of Style, 1.otvoreni Kup Hrvatske u street plesovima

Nakon dugo vremena ponovo u Zagrebu, od 7. do 9. veljače u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma, održat će se 1. otvoreni Kup Hrvatske u street plesovima, „Kings of Style"

Tri dana plesne ludnice
Tri dana plesne ludnice (Kings of Style)
Više o

Atomic Dance Factory

,

Kings of Style

,

street plesovi

,

Hrvatski show dance savez

Hrvatska će za nekoliko dana biti bogatija za još jedno plesno natjecanje. Nakon dugo vremena ponovo u Zagrebu, od 7. do 9. veljače u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma, održat će se 1. otvoreni Kup Hrvatske u street plesovima„Kings of Style". 

U organizaciji Atomic Dance Factory-a i Hrvatskog show dance saveza,  više od 750 natjecatelja u dobnim skupinama djece, juniora i seniora, u samo tri dana, borit će se za prijestolje u hip hopu, break dance-u, street showu, disco dance-u i poppingu. U sklopu programa, organizatori  vam s ponosom najavljuju i američku plesnu zvijezdu - PHILLIPA „PACMANA" CHBEEBA koji je svoje plesno umijeće dokazao kao koreograf i plesač u popularnim filmovima „Step Up 4" i „Step Up 5" koji izlazi sredinom godine.

Pacman je osnivač plesne skupine I.aM.mE, pobjednika 6. sezone „America's Best Dance Crew", a ranije se već proslavio nastupima u TV show - u „So You Think You Can Dance". Jedan od najvećih aktualnih uzora u street plesovima, održat će dvije radionice tijekom kojih će polaznici imati priliku upoznati svjetsku plesačku zvijezdu! U Hrvatsku dolazi kao VIP sudac, voditelj radionica i specijalni gost gala - programa koji će se održati 9. veljače s početkom u 19.00h.

Godine i godine treniranja, rada i odricanja doveli su aktere ovog projekta na sam vrh plesne scene jer oni ne plešu, njihov život je ples, glazba i užarena pozornica. Najuzbudljivije plesno natjecanje nakon kojeg će oni lakši na nogama zasigurno poželjeti i sami zaplesati očekuje vas 7. - 9. veljače u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma.

Natjecanje je otvorenog tipa, što znači da se mogu prijaviti i skupine i plesači koji nisu članovi Hrvatskog show dance saveza (HSDS), a prijave za njih traju do 31. siječnja.

U tri dana natjecanja, sudionici će plesati u kategorijama pojedinki i pojedinaca, parova, malih grupa, timova i formacija.

Cijene jednodnevnih ulaznica za gledatelje  su 30,00 kn, dvodnevne su 50,00 kn dok su trodnevne 60,00 kn. Ulaznice za gala večer su  30,00 kn, no svi sa trodnevnom ulaznicom imaju besplatan upad.

Upite za rezervacije šaljite na zagreb.kingsofstyle@gmail.com

Pozivamo vas da pratite i posjetite sljedeća natjecanja HSDS -a u 2014;

SHOW/STEP/MODERN/PAROVNI PLESOVI :

12. -16. 4. 2014. KUP natjecanje , Velika Gorica

14. - 15. 6. 2014. DRŽAVNO PRVENSTVO, Dubrovnik

STREET/ PAROVNI PLESOVI :

7.- 9. 2. 2014. I. KUP natjecanje , Zagreb

12. - 16. 4. 2014. II. KUP natjecanje , Velika Gorica

21. - 22. 6. 2014. DRŽAVNO PRVENSTVO , Split

Sve informacije potražite na www.atomicdancefactory.hr ili na facebook stranicama HSDS-a i ADF-a.

29.01.2014. 12:54:00
Novi komentar
nužno
nužno