« Spektakli
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
SPEKTAKL

Gospodari plesa ponovno u Hrvatskoj

S novom europskom turnejom u sklopu koje će posjetiti 22 destinacije, pred svojim vjernim hrvatskim fanovima nastupiti će u čak tri hrvatska grada

Michael Flatley dovodi Lord Of The Dance
Michael Flatley dovodi Lord Of The Dance (LOTD)
Više o

Zagreb

,

Varaždin

,

Rijeka

,

ulaznice

,

Lord Of The Dance

Najpoznatiji irski step plesači, Lord Of The Dance, ponovno će zagospodariti hrvatskim plesnim podijem. S novom europskom turnejom u sklopu koje će posjetiti 22 destinacije, pred svojim vjernim hrvatskim fanovima nastupiti će u čak tri hrvatska grada.

U Varaždinu nastupaju 22. ožujka u Areni, već sljedeći dan dolaze u Zagreb gdje imaju čak dva nastupa u dva dana, 21. I 22. ožujka u košarkaškom centru Dražen Petrović. Hrvatsku turneju završavaju spektaklom u Rijeci, 23. ožujka u sportskom centru Zamet.

Ulaznice za ovaj plesni spektakl u prodaji su putem sistema Eventim te na svim prodajnim mjestima Tiska i Tisak Media Centra, a nastupi počinju u 20 sati.

Cijene ulaznica:

VARAŽDIN: od 170 do 220 kn

ZAGREB: od 220 do 350 kn (VIP)

RIJEKA: od 180 kn do 250 kn

Michael Flatley, autor i direktor ovog međunarodno nagrađivanog plesnog fenomena, dokazao je kroz svoju viziju da srce i razum, ujedinjeni kroz muziku i ples, brišu sve tradicionalne granice. ''Lord of the dance'' neprekidno ruši sve rekorde u prodaji ulaznica širom svijeta, ostavljajući publiku bez daha, željnu još malo čarolije. Plesom, kao univerzalnim jezikom, Flatley prenosi čaroliju i ritam koji će svakoga oduševiti i podignuti na noge.

Tvorac ove svjetski poznate plesne trupe, poznati je irski plesač i koreograf koji svoji uspjeh duguje svojoj pokojnoj baki za koju uvijek ostavlja jednu stolicu praznu u gledalištu na svim svojim nastupima.

Njegova vizija je u samim počecima karijere imala mnoga spoticanja no Michael uvijek voli istaknuti da je svaka prepreka zapravo prilika za novi početak. 'Kada sam imao 6 godina, stalno sam upadao u nevolje zbog sanjarenja. Danas živim upravo taj san'.

Najbolji plesni šou na svijetu do sada je oborio više svjetskih rekorda - Flatley je u Guinnessovoj knjizi rekorda zabilježen kao čovjek s najbržim nogama na svijetu, s nezamislivih 28 udaraca u sekundi, a vlastiti rekord je skinuo postignuvši 35 udaraca u sekundi; šou se izvodio čak 21 puta uzastopno u Wembley Areni u Londonu; u samo 10 dana prodano je 250.000 ulaznica za turneju u Australiji.

Ovi savršeno istrenirani plesači i rekorderi u brzini stepanja, na ovoj turneji donose novu, nikada viđenu koreografiju.

Upravo zbog toga, kao i činjenice da i u Hrvatskoj imaju već godinama svoje obožavatelje, ova najveća irska plesna senzacija "LORD OF THE DANCE" dolazi na mini turneju po Hrvatskoj, u već provjerenu zemlju ljubitelja plesnih koraka.

Ne propustite ovaj plesno scenski spektakl i dozvolite da

Lord Of The Dance zagospodare Vašim tijelom i dušom.

http://www.michaelflatley.com/home/

http://www.lordofthedance.com/#/abouttheshow/the_story/

https://www.facebook.com/MichaelFlatleysLordoftheDance

29.01.2014. 15:02:42
Novi komentar
nužno
nužno