« Film
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci

Novo u zagrebačkim kinima - 22. travnja 2010.

Ovoga tjedna Perseus se brani od Hadesa, a Alisa je zalutala u zemlju čudesa

Fotografija vijesti
Više o

Cinestar

,

Movieplex

,

novo kina

,

Alisa u zemlji čudesa

,

sudar titana film

Svi filmoljupci, ali prije svega ljubitelji velikoga platna ovaj tjedan mogu uživati u filmovima prepunima specijalnih efekata. Kad se to pribroji zanimljivoj tematici užitaj je i više nego zajamčen. Proičitajte što je novo u ponudi zagrebačkih kina.

Kad čovjek udari na bogove

U filmu "Sudar titana" (3D) ultimativna borba za moći suočit će ljude protiv kraljeva, a kraljeve protiv bogova. Ali upravo bi bitka između bogova mogla uništiti čitav svijet. Rođen kao bog, ali odgojen kao čovjek, Perseus (Worthington) je nemoćan spasiti svoju obitelj od Hadesa (Fiennes), osvetoljubivog boga podzemlja. Kako više nema ništa za izgubiti, Perseus dobrovoljno postaje vođa opasne misije protiv Hadesa prije nego što on pokuša preuzeti vlast od Zeusa (Neeson) i doslovno otvori pakao na Zemlji. Predvodeći odvažnu skupinu ratnika, Perseus krene na opasno putovanje duboko u zabranjene svjetove. Boreći se protiv opakih demona i nepokolebljivih zvijeri, jedini način na koji može preživjeti je da prihvati svoju moć boga, suprotstavi se vlastitoj sudbini i stvori vlastitu.

Kritičari su pohvalili film iako mu je, naravno, najveća zamjerka to što dominiraju specijalni efekti. Fil pogledajte u Cinestaru i Movieplexu od četvrtka, 22. travnja.

U zemlji čudesa

Iz radionice snova vizionarskog redatelja Tim Burtona dolazi epska 2D fantastična avantura "Alisa u Zemlji Čudesa", čarobna i maštovita adaptacija jedne od najomiljenijih priča svih vremena. Johnny Depp predvodi vrhunsku glumačku postavu kao Ludi Klobučar i Mia Wasikowska kao devetnaestogodišnja Alisa, koja se vraća u ekscentrični svijet koji je prvi put posjetila kao djevojčica, gdje je čekaju prijatelji iz djetinjstva: Bijeli Zec, Tweedledee i Tweedledum, Puh, osebujna gusjenica, Češirska mačka, te naravno, Ludi Klobučar. Alisa kreće na fantastično putovanje kako bi otkrila svoju pravu sudbinu i zaustavila teror Crvene Kraljice.

Alisu u Movieplexu možete pogledati u 3D obliku, a u Cinestaru u 2D-u. Film se prikazuje od 22. travnja.

Ne zaboravite da su u ponudi još uvijek: "Jednostavno savršena" vrti se oko neobičnog junaka - mladić Kirk zaposlen je kao administrator osiguranja na aerodromu i u životu ima vrlo malo ciljeva od kojih je najvažniji njegov pokušaj da se vrati svojoj nepodnošljivoj bivšoj djevojci Marnie.

Uvrnuta, urnebesna, akcijom nabijena avantura redatelja Matthewa Vaughna - sve je to "KICK ASS!" Glavni lik ove nevjerojatne akcijske komedije je Dave Lizewski - tinejdžer, srednjoškolac kojeg doslovno nitko ne primjećuje. Dave je veliki obožavatelj stripova. Uskoro će mu na um pasti genijalna ideja: pod utjecajem goleme količine stripova koje posjeduje i čita, Dave će odlučiti postati super junak i boriti se protiv opakih zločinaca.

"Zakon braće" - kad odlikovani marinac nestane, njegov mlađi brat preuzima brigu za njegovu suprugu i dvoje djece, s posljedicama koje će uzdrmati cijelu obitelj.

22.04.2010. 00:31:00
Novi komentar
nužno
nužno