« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
PROMETNI KAOS I DALJE TRAJE

Kilometarske kolone u Lučkom, Trakošćanu i na Istarskom ipsilonu

Zbog očevida prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici, na dionici od naplate Zaprešić prema čvoru Jankomir promet ide preticajnom trakom, usporeno

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Tea Cimaš/CROPIX)
Više o

promet

,

istarski ipsilon

,

stanje na cestama

,

kolone

,

naplatne kućice

,

gužve

,

protiv starenja

Zbog prometne nesreće na 4. km autoceste A 1, u smjeru Zagreba, u kojoj je sudjelovalo više vozila, promet ide otežano, a kolona vozila koja se kreće u smjeru naplate Lučko, izlaz s autoceste, duga je oko 9 km, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK). Na autocesti A2 Zagreb-Macelj zbog gustog prometa prometna policija prije čvora Krapina preusmjerava vozila prema graničnom prijelazu Lupinjak. Na naplati Trakošćan kolona vozila duga je oko 4,5 km.

Zbog očevida prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici, na dionici od naplate Zaprešić prema čvoru Jankomir promet ide preticajnom trakom, usporeno. Na Istarskom ipsilonu kolona vozila koja se kreće u smjeru graničnih prijelaza duga je oko 4,5 km. Pred tunelom Učka u smjeru Rijeke oko 600 metara. Gust promet, vožnja u koloni i zastoji mogući su duž jadranske obale na prilazima turističkih središta, autocestama i naplatama.

Zabrana za teretna motorna vozila, najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona, bit će danas do 14 sati i sutra u nedjelju od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama i na Ličkoj magistrali. Promet putničkih vozila pojačan je na svim graničnim prijelazima s Republikom Slovenijom i Republikom Bosnom i Hercegovinom. Trajekti plove prema redu plovidbe. (hina/metro-portal)

07.08.2010. 15:04:00
Novi komentar
nužno
nužno