« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
ima ljubavnicu

Željko Kerum kao David Letterman!

U večerašnjoj je emisiji na lokalnoj TV postaji objavio da se razvodi jer mu ljubavnica čeka dijete

Više o

razvod braka

,

kerum

Slično kao što je to učinio David Letterman u svojoj emisiji, Kerum je to napravio na svojoj televiziji. Gostujući u emisiji TV Dalmacija  splitski gradonačelnik  na kraju emisije je rekao da želi izvijestii javnost, da ne bi bilo kojekakvih priča, da je već pet godina u ljubavnoj vezi sa djevojkom koja se zove Fani Horvat i koja će roditi njegovo dijete.

Napomenuo je kako želi zaštiti svoju obitelj, svoju ženu, sina i kćer te djevojku i da zato s tom informacijom izlazi u javnost.

Najavio je da će napustiti obitelj te se ispričao gledateljima što koristi emisiju za iznošenje svojih privatnih stvari poručujući kako to više neće činiti. Ispričao se i svima koje je na određeni način povrijedio.

Kerum je također dodao kako se to ne uklapa u njegov svjetonazor. 'Dogodilo se', rekao je u emisiji splitski gradonačelnik. 

Željko Kerum iz dvadesetogodišnjeg braka ima sina Joška po kojem je dobio ime njegov veliki trgovački centar Joker i kćer Nevu po kojoj se zove Kerumov hotel u Podstrani.

Slobodna Dalmacija na svom portalu navodi priče koje kolaju Splitom već duže vrijeme.

 

Naime, još se u predizbornoj kampanji govorilo da on zapravo uopće više ne živi sa samozatajnom suprugom Ankicom - koja se praktički nikad ne pojavljuje u javnosti, a s kojom gradonačelnik ima dvoje djece - te da je svojoj ljubavnici kupio stan, navodno na splitskom predjelu Split 3.

Kako se može doznati u Splitu, Fani Horvat je 24-godišnja studentica menadžmenta, navodno na Zagrebačkoj školi za menadžment koju pohađa i Kerumova kćer Neva.

19.10.2009. 22:15:08
Novi komentar
nužno
nužno