« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
Kako romantično

Kerum i trudna Fani uživali u šetnji obalom

Splitski gradonačelnik opustio se u večernjoj šetnji u uvali Bene s budućom suprugom

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (CROPIX)
Više o

Željko Kerum

,

Fani Horvat

,

šetnja

Radi se o prvom izlasku Željka Keruma u javnost nakon priznanja da se razvodi i ulazi u bračne vode s 24-godišnjom splitskom poduzetnicom, Fani Horvat.

Zaljubljeni se par, zagrljen i nasmijan, pojavio u sunčanu nedjelju na Benama, uvali na Marjanu i jednom od najomiljenijih mjesta za rekreaciju u Splitu. Naravno, među stotinama šetača, biciklista, joggera... nisu mogli proći neprimjećeni dok su uživali u prvom toplom danu nakon dva tjedna skoro prave zime.

Kako je to već uobičajeno kad se u istoj rečenici spominju Split i Kerum, gradonačelnik se i ovoga puta prošetao po dijelovima vlastitog imetka. Zato - uz teoriju da ga je privukla ljepota Marjana, borove šume, mora i sunca - postoji mogućnost i da je gradonačelnik samo svojoj budućoj supruzi pokazivao dijelove vlastitog carstva - njegova tvrtka Adriatic, ista ona koja gradi hotel Marjan Hilton, od srpnja prošle godine je koncesionar plaže i cijelog sportsko-rekreativnog centra na Benama, uključujući i tamošnji restoran uz samo more.

25.10.2009. 23:15:17
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    mario puzdrović
    26.10.2009. 08:59
    Split je oduvijek bio vezan za redikule, odnosno njegovao sprdačinu na račun redikula. Vjerojatno je dio građana Splita sa takvom motivacijom i birao Keruma. Nažalost, stvari su otišle predaleko...ovaj čovjek je redikularizirao i ponizio cijeli grad. on objektivno radi Splitu sranje sa više aspekata (estetski, gospodarski, politički, ideološki, moralno...). U takvoj situaciji svaka daljnja "šala" na račun Keruma djeluje deplasirano i otužno. Logičan je zaključak da se Splićani guše u govnima koje su sami izabrali...
Novi komentar
nužno
nužno