« Život
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
BRAVO

Kawasaki 3p goli zbog napuštenih pasa

Sveukupno je uslikano 10 pasa, a dečki iz benda su unatoč vrućini i navedenim problemima koje psi imaju, izmazili sve do jednoga te poručuju svima da ne napuštaju svoje ljubimce i da svaki pas zaslužuje drugu priliku

Dečki fakat vole pse
Dečki fakat vole pse (Udruga Indigo)
Više o

Kawasaki 3P

,

Udruga Indigo

Iako sam album benda nije usko povezan sa psima , Kawaskijevci su pristali fotkati se sa napuštenim psima Udruge Indigo kako bi pomogli udomljavanju te ujedno i pozvali sve vlasnike - trenutne i buduće - da budu odgovorni vlasnici te da se aktivno bave svojim ljubimcima.

Udruga Indigo trenutno skrbi za preko 30 pasa od kojih je većina teže udomljiva jer fizički izgledaju sasvim zdravo, no psi imaju problema u ponašanju kao što su strah i nepovjerenje što zapravo se preko same slike ne može vidjeti.

Indigovci u suradnji sa Nevenom Kovačevićem rade resocijalizaciju pasa s problemima u ponašanju, a Kawaskijevci su mogli vidjeti što točno znači kada se pas doslovno trese od straha kada vidi čovjeka, kako izgleda pas koji nikada nije bio na vodilici, kako izgledaju psi koji su bili zlostavljani..

Sveukupno je uslikano 10 pasa, a dečki iz benda su unatoč vrućini i navedenim problemima koje psi imaju, izmazili sve do jednoga te poručuju svima da ne napuštaju svoje ljubimce i da svaki pas zaslužuje drugu priliku. S obzirom da su i sami vlasnici pasa dobro znaju što znači imati psa i koju odgovornost to nosi. I sami kažu što se tiče ljetovanja s ljubimcima, ako niste u mogućnosti povesti psa sa sobom, uvijek postoje hoteli za pse, prijatelji, rodbina.. Izgovora za napuštanje, zlostavljanje i zanemarivanje pasa nema.

Iako se udruga Indigo trudi uz razna predavanja, radionice i kampanje promovirati aktivno bavljenje ljubimcima i odgovorno vlasništvo - brojka napuštenih pasa i dalje raste. Ove godine su Indigovci ostvarile i suradnju sa hotelima za pse tako da se udomiteljima omogućuje da smjeste svog ljubimca u adekvatan smještaj po povoljnijim cijenama uz predočenje ugovora o udomljavanju.

Čitav album sa fotkama možete vidjeti na linku :

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.980689471992742.1073742188.616700365058323&type=3&__mref=message

13.07.2015. 11:30:00
Novi komentar
nužno
nužno