« Muškarci
objavljeno prije 1 godinu
ZNATE LI?

Kakvi muškarci su materijal za brak?

Poželjan muškarac za brak treba biti više orijentiran na obitelj, a manje na karijeru kako bi upao u tu kategoriju

Takvi se traže
Takvi se traže (Arhiva)
Više o

muškarci

,

poželjni muškarci

,

brak

Muškarci se stalno žale da ne razumiju žene, pa tako ni njihove ideje o braku i zajednici, a pogotovo što bi to oni trebali imati kako bi postali - poželjna partija.

Stručnjaci su odlučili poraditi na tom pitanju, anketirajući studentice koje su u istraživanju odgovarale na pitanja što žele u životu, koje osobine muškarac treba imati kako bi bio poželjan partner za brak i kakva bi očekivanja trebao ispuniti.

Naravno, u tako koncipiranoj anketi macho frajeri prošli su puno lošije od "papaka" - poželjan muškarac za brak treba biti više orijentiran na obitelj, a manje na karijeru kako bi upao u tu kategoriju. 

Uz to, žene su također priznale da im je emotivna scena u kojoj muškarac pomaže starijoj ženi prijeći ulicu ili joj nosi torbu, ali i da vole kada muškarac njima otvori vrata, ponese neku tešku stvar i time stavi do znanja da će se brinuti o svojoj ženi.

Izgleda da bi trebalo prolistati onaj bonton koji su vam poklonili kao buntovnom tinejdžeru, pun je savjeta za uspješno pronalaženje žene za brak...

30.11.2018. 20:00:00
Novi komentar
nužno
nužno