« Muškarci
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
EH, DA ...

Kakvi muškarci imaju najviše seksipila?

Inteligencija je privlačna ženama koje takve ljude smatraju potencijalnim seksualnim partnerima za razmnožavanje, jer im bogatstvo izražavanja, inteligencija, humor i samosvijest daju određenu vrstu sigurnosti da bi i njihovi potomci trebali biti tak

Nije sve u izgledu
Nije sve u izgledu (Arhiva)
Više o

muškarci

,

pamet

,

seksipil

Seksipil kod muškaraca ima neke sasvim drugačije konotacije nego kod žena - ljepši spol obično radi na svom izgledu, dok bi muškarci koji imaju želju biti seksipilni trebali poraditi na nečem sasvim različitom - pameti!

Povezanost između inteligencije i plodnosti dovela je znanstvenike sa Sveučilišta u Novom Meksiku predvođene profesorom Geoffreyom Millerom do zaključka da su pametni muškarci ujedno i najseksipilniji.

Naime, prema rezultatima istraživanja, muškarci s visokim kvocijentom inteligencije imaju zdravu spermu. Intenzivni testovi inteligencije servirani su testnoj skupini od 400 muškaraca, i apsolutno svi koji su imali vrhunske rezultate bili su ujedno i ponosni vlasnici najkvalitetnije sperme.

Istovremeno, inteligencija je privlačna ženama koje takve ljude smatraju potencijalnim seksualnim partnerima za razmnožavanje, jer im bogatstvo izražavanja, inteligencija, humor i samosvijest daju određenu vrstu sigurnosti da bi i njihovi potomci trebali biti takvi.

Kako je dobro poznato da i humor privlači žene - što reći, zabijte se u knjige i izbrusite smisao za humor, nema vam druge.

06.07.2017. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno