« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
ZANIMLJIVO

Kakve žene traže znakovi horoskopa

Svaki znak horoskopa ima neke posebne želje kad traže ženu svog života, pa da vidimo koji bi znak mogao potražiti upravo vas

Što traže Bikovi, a što Škorpioni
Što traže Bikovi, a što Škorpioni (Shutterstock)
Više o

Ribe

,

žene

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

tip žene

Ovan traži partnericu koja će misliti sve najbolje o njemu, a čim to nestane, nestaje i partnerica. Ovan će svoj ritam života pokušati naturiti svima, pa tako i partnerici koja se jednostavno mora prilagoditi - ili otići.

Bik voli uživanje i zabavu, no jednako tako obožava i svoj red i mir, pa će tako partnerica morati biti spremna na činjenicu da impulzivnih odlazaka u kino ili na izlet jednostavno nema. I da, mora znati kuhati ... dobro kuhati.

Blizanci obožavaju zabavu svih vrsta, tako da će se njihova draga stalno osjećati kao da je u vezi s tinejdžerom. No, kako oni na isti način pristupaju svemu u životu, pa i ozbiljnim stvarima, morate biti spremni na razna čudesa i probleme.

Rak brzo mijenja raspoloženja, tako da mu se mora stalno ugađati kako bi se osjećao sigurno i zaštićeno u vezi. Iako je to prilično naporno, Rak će sve to vratiti s kamatama svojom odanošću i posvećenošću vezi.

Lav živi od pažnje drugih ljudi, pa osoba koja je s njim u vezi mora apsolutno stalno nizati pohvale i slušati njegove monologe o vlastitoj vrijednosti. Sve mora biti po njegovom i ako ga zapostavite samo jedan dan, problemi stižu u valovima.

Djevica se prepoznaje nadaleko kao sređen, lijepo obučen i ispeglan muškarac, no takva je picajzla i u ostalim segmentima života - svemu traži dlaku u jajetu (na sreću i sebi). Mali problem je i činjenica da želi planirati i ljubav.

Vaga je, naravno, neodlučna i uvijek spremna na kompromis, samo da ne bude svađe i problema. S njima na početku ne znate jesu li zaljubljeni u vas ili samo izuzetno pristojni, a sjajna je karakteristika ovog znaka da se, za razliku od većine muškaraca, zna ispričati.

Škorpion se veže jako teško, a često će misliti da su seks i ljubav ista stvar - kao ovisnik o redovnim dozama zadovoljstva, želi seks uvijek i svugdje. No, za takvog tipa treba vam puno mašte, energije i strpljenja.

Strijelac će se teško zadržati s jednom ženom ako ona misli kontrolirati njegovo vrijeme i upravljati onime što radi. Oni su promjenjivi i nestalni i rade samo ono što hoće, a uz to mora biti krajnje hedonistički. 

Jarac je strpljiv kad pokušava ostvariti vezu, no to ga čekanje vrlo često odvede u slijepu ulicu. U vezi sve mora biti po pravilima - njegovim, naravno, no ako prođete sve njegove testove, očekuje vas lijep život.

Vodenjak je neuhvatljiv, teško ga je natjerati pred oltar jer živi za društvo, a ne za brak koji jednostavno ne može ozbiljno shvatiti - to je samo komad papira. On zapravo traži ženu koja će mu biti prijatelj, pa tek onda sve ostalo.

Ribe se teško otvaraju, tek kad su sigurne da se osoba može uklopiti u njegov život može doći do dublje povezanosti, no to uklapanje znači da nema ograničenja za njegove potrebe (koje ne uključuju seks s drugim ženama).

07.05.2015. 14:28:00
Novi komentar
nužno
nužno