« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
LJUBAV

Kakve veze vole znakovi horoskopa

Znakovi horoskopa imaju različit pristup ljubavi i vezama, pa prije nego što se upustite u novu vezu, ne bi bilo loše da provjerite koji je znak u pitanju ...

Kakvi su Ovnovi, a kakve su Vage u vezama
Kakvi su Ovnovi, a kakve su Vage u vezama (Shutterstock)
Više o

Ribe

,

ljubav

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

ljubavni horoskop

,

horoskop ljubav

,

znakovi horoskopa

Ovan - zaljubljuje se brzo i beskompromisno, voli dinamično i strastveno, no takav pristup često ga odvede u svađe i razmirice, a usijane glave se ne odlučuje pametno, pa veze nestaju kako su i nastale

Bik - odan do kraja kad se odluči za vezu, no kako im je seks izuzetno važan u cijeloj priči, čim ga nestane ili se količina drastično smanji, postoji velika mogućnost nevjere. Bez obzira na to, partnera neće ostaviti, a neće ni priznati nestašluke.

Blizanci - vjerovali ili ne, pripadnici ovog znaka prilično su odani i ne vole ostavljati partnere, no zato će testirati strpljenje svog partnera koliko god je to moguće, što flertanjem s drugim osobama, što svojim sumanutim ponašanjem u ostalim područjima života.

Rak - traži partnera za cijeli život, a nesigurnost u ljubavi im je najgora noćna mora koju mogu zamisliti. No, u isto su vrijeme ljubomorni, nesigurni i zahtjevni u ljubavi, što vrlo često tjera partnere od njih, unatoč njihovoj neupitnoj vjernosti.

Lav - nije pristalica dugih veza, zaljubljivanje kod njih traje duže nego što bi smatrali normalnim, ali kad su sigurni da su osvojili partnera, strastveno se predaju vezi koja im ipak može brzo dosaditi. No, ako zadržite njihovu pažnju, vjerujte da će biti monogamni.

Djevica - voli sigurnost, praktična i tvrdoglava kakva jest uživa u osvajanju, a bit će vjeran i odana ako je sve po njenom, jer ih seks baš i ne zanima pretjerano - važna im je emotivna sigurnost, ali jednako toliko i materijalna.

Vaga - duga veza s ovim znakom moguća je jedino ako se temelji na prijateljstvu, no nemojte misliti da neće biti lošh faza - hoće, i to uvijek kad partner prestane zadovoljavati njihove visoke kriterije.

Škorpion - unatoč svim mitovima koji okružuju ovaj znak i seksualnoj energiji koja ga pokreće, to je jedan od najvjernijih znakova kad pronađe partnera koji je sposoban biti apsolutno odan, pouzdan i prati ritam dinamičnog Škorpiona

Strijelac - veze dolaze kao posljedica dugog razmišljanja jer se radi o znaku koji je vrlo neodlučan u emotivnim stvarima, pa se vrlo teško veže. Glavni uvjet koji partner treba zadovoljiti je sloboda koja je Strijelcu iznad svega.

Jarac - prilično kompliciran i zahtjevan, vezat će se tek kad su svi njegovi kriteriji zadovoljeni, no tada su spremni ostati uz partnera cijeli život u slučaju da osjete mogućnost neupitne vjernosti i imaju povjerenja u njega/nju - izdaja je Jarcu nešto najgore u životu.

Vodenjak - nemiran vjetropir koji teško ostaje u vezama s ljudima koji mu nisu dovoljno zanimljivi i ne predstavljaju izazov. Traže i nude raznolikost, tako da potpuno prilagođavanje nije moguće očekivati od ovog znaka.

Ribe - uvjerljivo najvjerniji znak horoskopa koji će biti odan i u teškim danima, glavno da bude dovoljno romantike i mogućnosti da povremeno odlutaju u svoje kule u oblacima uz razumijevanje partnera.

09.04.2016. 17:36:00
Novi komentar
nužno
nužno