« Hi-tech
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
UNFRIEND

Kako znati da vas je netko maknuo s liste prijatelja na Facebooku

Stavljate statuse svakih pet minuta i Facebook vam je jedini život koji imate? Onda ne želite da vas miču s liste prijatelja bez vašeg znanja

Neće oni vas brisati bez vašeg znanja :)
Neće oni vas brisati bez vašeg znanja :) (Screenshot)
Više o

Facebook

,

Firefox

,

Chrome

,

lista prijatelja

,

Unfriend Notify

Facebook je mnogima već gotovo potpuno zamijenio društvene kontakte s prijateljima, a neki se i osjećaju vrlo popularno kad pogledaju koliko prijatelja imaju na toj društvenoj mreži.

Stoga ne čudi da se ljudi često vole riješiti nekog od svojih "prijatelja" koji ih bombardiraju raznim zahtjevima ili statusima svakih pet minuta.

No, ako vi spadate u takve i čvrsto vjerujete da su vaši statusi važni, sigurno želite znati kakva je trenutna situacija s vašim prijateljima, preciznije, tko je bio tako neuviđavan da vas unfrienda i prestane pratiti vaše objave.

Do sada je to bilo prilično teško, no promućurni su programeri napravili dodatak za Chrome i Firefox koji će vas nakon instaliranja obavještavati o tome koliko ste frendova izgubili i, još važnije, koji su to drznici.

Sve što trebate napraviti je skinuti dodatak za vaš browser, ovdje ako imate Chrome, a ovdje za Firefox i instalirati dodatak.

Zatim se ulogirajte u svoj Facebook profil klikom na svoju profilnu sliku u gornjem desnom uglu i odaberite Friends ili Prijatelji na glavnom izborniku. Pokazat će vam se nova kategorija - Lost Friends i tamo ćete saznati sve što vas zanima. 

10.03.2014. 11:23:00
Novi komentar
nužno
nužno