« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 2 mjeseca
ISPROBAJTE!

Kako znati da vas je netko blokirao na Fejsu

Ljudi vas blokiraju jer imaju dobar razlog za to, a vi ga, kakav god da bio, morate poštovati. Ali to nikako ne znači da ne želite znati tko je osoba koja vas je blokirala

Tko me blokirao?
Tko me blokirao? (Arhiva)
Više o

Facebook

,

blokiranje profila

Biti blokiran na Facebooku sigurno nije ugodan osjećaj - netko vam je jasno poručio da ste neželjena osoba. No, kako saznati da se to stvarno dogodilo?

Prvi način je prilično jednostavan - u tražilicu na Facebooku upišite ime osobe za koju sumnjate da vas je blokirala, piše Independent. Ako vam tražilica ne izbacuje njihov profil, dvije su opcije - ili su vas blokirali ili su izbrisali profil na Facebooku. Naime, kad vas netko blokira na Facebooku, više ne možete vidjeti njihov profil, ne možete im poslati zahtjev za prijateljstvo, poruku ili komentirati bilo što. 

Drugi način pomalo je detektivski. Ako ste s osobom za koju sumnjate da vas je blokirala ranije razmjenjivali poruke, pokušajte pronaći taj razgovor. Ako im je ime napisano podebljanim crnim slovima i ne možete na njega kliknuti, vjerojatno su još uvijek aktivan korisnik Facebooka, ali su vas blokirali. 

Treći način ne uključuje virtualne vratolomije, nego - razgovor licem u lice. Jednostavno pitajte toga nekoga je li vas blokirao ili je obrisao profil i najpouzdanije ćete doznati što je posrijedi.

25.02.2018. 09:44:00
Novi komentar
nužno
nužno