« Život
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
ZAPAMTITE

Kako znati da vam je prvi spoj odličan?

Prvi spoj je vrlo traumatično iskustvo za obje strane, no ako se stvari odvijaju po ovom scenariju, možete se smiriti jer ste na sjajnom prvom spoju

Ako ide kao po loju ... dobro je :)
Ako ide kao po loju ... dobro je :) (Arhiva)
Više o

prvi spoj

,

pravila

,

najbolji prvi spoj

Prvi spoj stresan je na više načina, a možda i najveći strah je - hoče li biti drugog spoja, naročito ako nam se osoba svidjela na prvi pogled. E, ako stvari idu ovako, onda nema panike, drugi je spoj pitanje dana:

1. Razgovor teče lako - najteži dio spoja je upravo razgovor, jer se svi suzdržavaju od poticanja novih tema, otvaranja prema sugovorniku i, općenito, sve ide u nekom grču. No, ako teče bez problema, uz dosta smijeha, to je jasan znak da će i drugi spoj doći vrlo, vrlo brzo.

2. Fizički kontakt - činjenica da potencijalni partner jednostavno ne može odoljeti a da vas ne dotakne govori jako puno ....

3. Spoj traje dulje od očekivanog - kad je spoj dobar, niti jedan od potencijalnih partnera ne želi da on završi, pa se uvijek naruči još jedna kava, predloži još kolač na drugom mjestu ili odlazak u neki klub - to su znakovi da je sve prošlo sjajno.

4. Rastanak traje dugo - kad spoj napokon završi i dođe vrijeme za rastanak, ako se jednostavno ne možete prisiliti na završno doviđenja, srce vam može biti na mjestu, sve je u najboljem redu.

 

08.09.2015. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno