« Žene
objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca
MOŽDA ...

Kako znati da je zaljubljen u vas

Svaka žena na početku veze traži na novom partneru znakove zaljubljenosti kako bi bila sigurna da nije napravila grešku

Koji su znakovi zaljubljenosti
Koji su znakovi zaljubljenosti (Arhiva)
Više o

zaljubljenost

,

muškarci

,

znakovi zaljubljenosti

Zaljubljen muškarac san je svake žene, pa ne čudi da se na početku veze svaka pita upravo to - je li zaljubljen u mene ili samo želi redovan seks? Ako poslušate stručnjake za veze, primjetit ćete ove znakove zaljubljenosti ...

Za početak, zaljubljen muškarac neće vas ostaviti da čekate kraj telefona na poziv ili poruku, jer će i jedno i drugo stizati baš u pravo vrijeme, kad osjetite da vam nedostaje. To će, naravno, još povećati vašu zaljubljenost.

>> Ovo su znakovi da je stvarno zaljubljen >>

Jednako tako, prilično dobar znak je da uvijek može naći vremena za vas. Možda vam uzvrati poziv za desetak minuta ili pola sata zbog sastanka, ali iskrast će se negje sa strane samo da vam čuje glas. Još ako saznate da je propustio nogomet s dečkima ili nešto slično, možete biti prilično sigurni da je zaljubljen preko ušiju.

>> Kako muškarci znaju da su zaljubljeni >>

Zaljubljen muškarac uvijek će na kraju spoja pitati za sljedeći, s tim da će se razmaci drastično smanjivati, što jasno pokazuje da vas želi viđati svaki dan.

Finalna potvrda je poprilično smiješna na prvi pogled, no zapravo je fantastična - ljenčari s vama. Mazi se ujutro u krevetu, šeta, leži na kauču i gleda romantičnu komediju - da, zaljubljen je u vas, sto posto.

10.11.2014. 21:43:44
Novi komentar
nužno
nužno