« Žene
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
DRAGA ...

Kako znati da je on zaljubljen preko ušiju

Zaljubljenost je osjećaj koji žene vole podijeliti s muškarcima, štoviše, jako žele da su i oni zaljubljeni u njih, pa evo par jasnih znakova

Znakovi zaljubljenosti su sitni, ali uočljivi
Znakovi zaljubljenosti su sitni, ali uočljivi (Arhiva)
Više o

zaljubljenost

,

muškarci

,

znakovi zaljubljenosti

Zaljubljeni muškarci teško pokazuju osjećaje, što je ženama prilično frustrirajuće jer moraju pogađati je li on zaljubljen u nju. E, za takve donosimo nekoliko vrlo jasnih znakova zaljubljenosti.

Ako muškarac sluša sve što govorite, bez obzira na temu, možete biti prilično sigurni da je jako zagrijan za vas. Kad uz to pamti i sve ono što ste rekli i pokazuje da je zapamtio poklanjanjem omiljenog cvijeća ili slatkiša, na dobrom ste putu.

Zaljubljeni muškarac šalje poruke za dobro jutro i laku noć, vi ste mu na prvom mjestu čak i ako na dan velike utakmice mora s vama otići na rođendan vaše najbolje prijateljice (gdje sigurno neće moći gledati tekmu).

Ako se i svađa, zaljubljeni muškarac to radi pametno i pristojno, ne duri se nakon toga nego želi riješiti problem što prije, a sve što planira, uključuje i vas pa makar to bilo i za tri mjeseca.

Za kraj, naravno, njegovi prijatelji - upoznali ste sve i družili se s njima više nego jednom, čak i u njegovom omiljenom kafiću ..

 

23.06.2015. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno