« Život
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
SAVJETI

Kako zadržati interes partnera za vas

Nakon što ste osvojili novog partnera, zapravo ste se našli pred novim problemom – kako zadržati njegovu pažnju

Zadržite partnera cijeli život
Zadržite partnera cijeli život (Arhiva)
Više o

žene

,

zanimanje

,

novi partner

Novi je partner uvijek nova priča, a jedan od većih problema koje žene imaju je zadržavanje pažnje novog partnera kako mu ne bi palo na pamet da krene tražiti neku drugu. Tako se, primjerice, žene u dugogodišnjim vezama najčešće sređuju samo kad izlaze van.

Iako se trude voditi računa o svom izgledu, u kući su u nekoj sportskoj odjeći i bez šminke. Promijenite tu naviku i ponekad se uredite samo za svog partnera, čak i ako ne izlazite.

Sheme koje ste uveli u svoju vezu razbijte povremenim napadima spontanosti, iznenadite i sebe i partnera, pa recimo izađite na mjesto na kojem niste nikad bili.

Nije loše ni isplanirati izlazak koji će podsjećati na izlazak s početka veze - sredite se, dogovorite se za sastanak na tom mjestu i razgovarajte o stvarima koje nemaju ama baš nikakve veze s vašim svakodnevnim životom.

Koliko god vi voljeli svog partnera, družite se i dalje sa svojim prijateljima i ne dozvolite sebi da ih zapostavljate - to je krucijalno za vezu, jer ćete imati vrijeme za sebe koje ne uključuje vašeg partnera.

Za kraj, nemojte gubiti interes za partnera i trudite se ponekad ga iznenaditi stvarima koje voli - to će napraviti prava čuda za vašu vezu.  

02.05.2015. 22:29:00
Novi komentar
nužno
nužno