« Seks
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
MMM :)

Kako uzbuditi sramežljivu ženu

S nekim ženama treba polako i temeljito krenuti prema seksu, zbog njihove sramežljivosti, pa ako imate takav slučaj pri ruci, evo što trebate raditi

Ako nije baš otvorena, ovako ćete je sigurno uzbuditi
Ako nije baš otvorena, ovako ćete je sigurno uzbuditi (Arhiva)
Više o

sramežljivost

,

erogene zone

,

seksualno uzbuđenje

Sramežljivost je nešto što najviše smeta muškarce kad su žene u pitanju, jer oni se uzbude brzo i učinkovito, a kad je žena povučena, to traje li ga traje ... i rijetki imaju živaca odigrati igru do kraja, pa stvar obično završi tako da se on povlači i frustriran više nikad ne zove potencijalnu partnericu već kreće u potragu za drugom.

No, na taj način možda propuštate seks i vezu svog života ... pa evo par savjeta kako uzbuditi i izluditi takvu, sramežljivu i povučenu ženu. Naravno, kod nje ne možete odmah doći do erogenih zona za koje znate da rade bez greške, stoga morate primjeniti alternativni pristup

Dlanovi - vrlo su osjetljivi, a muškarci ih rijetko doživljavaju kao nešto što bi moglo uzbuditi ženu. Uzmite je za ruku, lagano se igrajte prstima po njenom dlanu, pišite nešto ... sve to će je izluditi, na dobar način.

Kosa - žene uživaju kad se netko igra njihovom kosom, a na vama je da nježno provlačite prste kroz nju i polako stignete do vrata, pa ga masirajte laganim pokretima ... radi bez greške!

Noge - masiranje stopala možda vam se čini kao čudan potez, no nema te žene koja neće pristati na to nakon dugog dana ... ako vam se ukaže prilika, ponudite se, zapanjit ćete se koliko je to učinkovito.

24.04.2016. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno