« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
SAVJETI

Kako uspješno sakriti par kilograma viška

Ako je ostalo tih par kilograma koji jednostavno ne žele otići, ne očajavajte - pravim odabirom odjeće sve se može sakriti

Kako sakriti kilograme viška :)
Kako sakriti kilograme viška :) (Shutterstock)
Više o

odjeća

,

struk

,

kroj odjeće

,

savršena linija

,

stil oblačenja

Kilogram ili dva viška mogu biti vrlo frustrirajući jer se, po običaju, pokazuju upravo na onim mjestima gdje se najviše vide. Brzinska dijeta rijetko ih može skinuti, a za rezultate znojenja u teretani ipak treba malo pričekati.

>> Kako biti privlačniji suprotnom spolu bez puno truda >>

Recept za spas u takvim situacijama je prilično jednostavan - primjenite par trikova u oblačenju koji će vrlo uspješno sakriti višak i vašu liniju napraviti naizgled besprijekornom.

Struk treba istaknuti čak i kad imate trbuščić kojeg ćete uspješno sakriti remenom ili šalom, a ako vam struk nije izražen, napravite optičku varku - stavite malu torbu preko boka ili veliku torbu preko trbuha, svi će gledati u nju i neće primjetiti ništa drugo.

>> Kako najbrže do ravnog trbuha >>

Manjak dekoltea uvijek se može nadoknaditi haljinom dobrog kroja koja na tom mjestu ima ukrase, dok će se veće grudi vizualno smanjiti modelom haljine koja se veže oko vrata, a materijal treba kliziti i lagano padati.

14.07.2014. 09:01:00
Novi komentar
nužno
nužno