« Život
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
NARODNA VJEROVANJA

Kako uspješno privući novac

Svi ćemo se složiti da postoje narodna vjerovanja koja su se pokazala i više nego točnima, pa nema razloga da ne slijedite i ova ...

Privucite novac u svoju kuću
Privucite novac u svoju kuću (FreeDigitalPhotos)
Više o

novac

,

privlačenje novca

Novac želimo gotovo svi, od onih najsiromašnijih pa sve do najbogatijih, a razlog je prokleto jednostavan - u današnjem materijalističkom svijetu bez novca ne možete gotovo ništa. Naravno, uvijek ima časnih iznimki kojima novac nije važan i uspijevaju sretno živjeti i bez njega, no to su stvarno čudesni ljudi ...

Stoga, nije na odmet znati kako doći do novca. Ako ste pokušali sve, pa ne ide i ne ide, predlažemo da isprobate - narodna vjerovanja.

Naime, teško da se nećemo složiti kako su recepti naših baka i narodne mudrosti u najvećem broju slučajeva ispravni, pa zašto ne bismo isprobali i varijante privlačenja novca temeljene na naordnim vjerovanjima.

Evo što kažu naši stari ...

Za početak, plaća mora prenoćiti u kući - OK, sad je to malo teže nego prije tridesetak godina kad su se plaće dobivale u vrećicama, no jednako učinkovito će funkcionirati i da je ostavite da cijela prenoći na računu. Ako imate trajne naloge - postavite ih tako da se automatski plaćaju 24 sata nakon što vam plaća sjedne na račun.

Kad se posuđuje novac - u utorak niti slučajno nemojte posuđivati novac prijateljima, a sve te transakcije treba obavljati ujutro, jer večernje vode u propast. Povišicu na poslu tražite srijedom tijekom dana.

Kad već govorimo o posuđivanju, susjedima se ne posuđuje kruh i sol jer na taj način financijsku sigurnost odlazi k njima.

 

Odjeća i novac - sve džepove obavezno zakrpajte ako imaju rupe, zašijte sve otpale gumbe, a u odjeću koja visi u ormaru (kapute, jakne) stavite sitne papirnate novčanice u džepove

Osim toga, metlu u kući držite drškom nadole, u najmanjem pretincu novčanika držite novčanicu koju ste savili u trokut, a u novčaniku se mora nalaziti i sretna novčanica - prva zarađena ili neka koju ste dobili od dobre osobe koju nikada ne smijete potrošiti.

Za kraj, neka vam jedna velika novčanica stoji u kući godinu dana i puni se vašom energijom, počet će privlačiti novac ...

Možda jesu praznovjerja, ali nikad ne znate ....

05.12.2015. 18:01:00
Novi komentar
nužno
nužno