« Život
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
HMM :)

Kako se stvarno pokazuje ljubav

Možete vi govoriti "volim te" cijeli dan, ali ako vaša djela ne potkrepljuju vaše riječi, ljubav zapravo neće biti izrečena uopće

Koji su pravi znakovi ljubavi?
Koji su pravi znakovi ljubavi? (Arhiva)
Više o

ljubav

,

znakovi ljubavi

,

pokazivanje

Ljubav se najbolje dokazuje djelima, pa su ih kolege sa Cheat Sheeta uspjeli nekako sažeti u sedam glavnih načina na koje ćete izraziti ljubav, a da niste progovorili niti riječ.

Napravite večeru - vrijeme u kojem su poslovi podijeljeni na muške i ženske odavno je iza nas. Ne morate svaki put čekati da vaša partnerica ili partner stane nad štednjak i napravi večeru. Drugi put se sami ponudite da ćete napraviti vaš omiljeni rižoto, ili još bolje - kuhajte skupa!

Kupite neku sitnicu - pokloni, iako ne bi trebali biti temelj veze, mogu biti pokazatelj vaše pažnje. Primjerice, ako znate da vam partner ili partnerica već danima govore kako ne znaju "kuda bi sa svim svojim bilješkama s posla", poklonite malu ploču na koju ih može lijepiti. Sigurno postoji i neka sitnica koja drugu stranu raduje, a sezona je i pečenog kestenja na trgovima!

Pitajte što vašeg partnera ili partnericu muči - žene osobito vole kada ih partner pita kako su ili da ispričaju što se dogodilo u danu ili na poslu, a zbog čega su možda cijelu večer nervozne. Kratki razgovor ili samo slušanje sve je što ljudi ponekad trebaju.

Ostavite bilješku - ostavite ponekad malu bilješku kojom ćete nasmijati drugu stranu, ili je podsjetiti da ste jutros, dok su on ili ona bili na poslu, mislili na njih. Nitko ne može ostati ravnodušan na takve slatke sitnice.

Donesite njoj ili njemu kavu u krevet - treba li uopće objašnjavati koliko je lijepo i zdravo za odnos uloviti 15 minuta ujutro za razgovor uz kavu koju ste skuhali jer ste ustali deset minuta prije?

Strastveno ljubite - kada ste zadnji put poklonili jedan dug i lijep poljubac svojoj supruzi ili suprugu? Nije loše podsjetiti da ljubljenje nije samo za 'zatreskane' tinejdžere, već i za parove koji su u vezi "sto godina". Inicirajte ponekad usputni stravstveni poljubac kako bi podsjetili drugu stranu da ste i dalje bliski jedno drugome, čak i ako ste umorni ili se ne viđate danima zbog obaveza.

Stavite potrebe drugih ispred svojih - ponekad je dobro 'zažmiriti' na jedno kako bi održali vezu ili odnose s bližnjima. Ne morate baš uvijek izlaziti na mjesta koja samo vama odgovaraju, zar ne? Svi smo različiti, nemoguće je naći partnera koji se baš u svemu slaže s vama, i zbog toga su sitni kompromisi ono što nas zapravo veže!

07.11.2015. 09:30:00
Novi komentar
nužno
nužno