« Putovanja
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
DOĐITE!

Kako putovati svijetom za 0 kuna? Lako!

U ovom izdanju CRO - EU - PLANET EARTH događanja Urbana mladež tim istraživača besplatnog putovanja je odlučio umjesto prezentacija jednostavno s vama pričati o svim pitanjima koja vas zanimaju

Dođite i informirajte se!
Dođite i informirajte se! (Urbana mladež)
Više o

Erasmus

,

Urbana mladež

,

Europska volonterska služba

,

Training course

Svi smo mi čuli negdje nešto da netko putuje po svijetu besplatno ? Da li je ovaj mit istinit ? Mogu li ja putovati svijetom bez novaca?

U ovom izdanju CRO - EU - PLANET EARTH događanja Urbana mladež tim istraživača besplatnog putovanja je odlučio umjesto prezentacija jednostavno s vama pričati o svim pitanjima koja vas zanimaju. Podijeliti će s vama sve savjete i trikove iz prve ruke. Kako bi atmosfera bila ugodnija, odlučili su prezentaciju napraviti u Maksimiru, na livadi, dok hvatate sunce, sjedite na dekama i jedete čips.

S vama će podijeliti njihova iskustva sa EVS-a (Europska volonterska služba), Erasmus projekata razmjene mladih (Youth exchange) i Treninga osoba koje rade s mladima (Training course). Osim što su bili sudionici na svim ovim projektima, također ih i pišu te organiziraju, tako da ih možete pitati pitanja iz bilo koje perspektive koja vas zanima. Svi ovi projekti se sastoje od mobilnosti, što znači da mladi putuju u druge države kako bi sudjelovali u neformalnoj edukaciji i svi troškovi su pokriveni od Europske Unije.

S vama će podijeliti i osobna iskustva sa Couchsurfinga, web platforme koja spaja lokalce i ljude koji vole putovati u smislu da im lokalci nude besplatno smještaj a zauzvrat upoznaju ljude iz raznog dijela svijeta. Urbana mladež tim je ugostio ljude a i bili gosti u raznim državama.

Također će predstaviti i Workaway.info! Web platforma za volontiranje diljem svijeta. Smještaj i hrana u zamjenu za 4 sata volontiranja dnevno bilo gdje u svijetu. Odlična stvar.

Organizator eventa; Urbana mladež
Teme: EVS, Erasmus +, Couchsurfing, Workaway.info

Datum: 02/09/2017. Subota 17:00h

Mjesto održavanja: U 17h točka nalaženja je Maksimir Park, ispred Info centra koji je nasuprot restorana "Maksimir", odmah nakon glavnog ulaza. Nakon toga se ide na livadu kod pozornice koja je između dva jezera (sa onom plavo-bijelom metalnom konstrukcijom). Ukoliko zakasnite dođite direktno na livadu. Ispred Info centra a i na livadi imati će otvoreni crni kišobran kako bi ih znali raspoznati.

Pridruži se: ulaz besplatan, Roberto Mesir, projektni menadžer za Erasmus projekte kao gost predavač, sve prezentacije će se održati na engleskom jeziku
Molim vas da obavijestite o vašem dolasku tako da ispunite ovaj upitnik: https://goo.gl/forms/A7N7BeVVqd9RuoZp2 .

Event "How can I travel for free? CRO - EU - PLANET EARTH" je dio EVS projekta "Youth mobility - Cro - EU" financiran od Europske Unije. Cilj projekta je informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti. Ovo je jedan od eventa u nizu koji ćemo organizirati. Ukoliko želite biti informirani o različitim mogućnostima koji nudi "Planet Zemlja" možete se prijaviti na našu emailing listu tako da pošaljete email sa imenom, prezimenom te datumom rođenja na urbanamladez@gmail.com.

Pratite naše evente na facebook.com/urbanamladez

29.08.2017. 14:02:00
Novi komentar
nužno
nužno