« Žene
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
SAVJETI

Kako pronaći pravog muškarca?

Nije jednostavno, naravno, ali uz par praktičnih savjeta koje nudimo mogli biste napraviti uspješnu strategiju lova na željeni tip muškarca

Pažljivo odaberite mjesto za potragu
Pažljivo odaberite mjesto za potragu (Arhiva)
Više o

muškarci

,

zavođenje

,

pravi muškarac

Pravi muškarac onaj je koji vam najviše odgovara i uz kojeg se osjećate sigurno i sretno, no takvog nije jednostavno pronaći, pa je stvarno potrebno razraditi strategiju lova na takav primjerak muškarca.

Ako vam to do sada nije pošlo za rukom, evo nekoliko praktičnih savjeta stručnjaka za veze koji će vam pomoći da se napokon dočepate željenog plijena. 

Samouvjerenost je seksi - ako pitate muškarce, njima je samouvjerena žena uvijek najviše seksi. No, mnoge žene imaju velikih problema s takvim ponašanjem, stoga, uzmite dovoljno vremena i napravite novu sebe koja će se odlično osjećati takva kakva stvarno jest.

Razgolićenost nije seksi - oskudno odijevanje privući će neke muškarce, no takve likove zapravo ne želite, a one koji su vama ciljna publika samo ćete odbiti takvim oblačenjem, stoga, malo decentnije molimo ...

Nemojte glumiti nedostupnost - kako mislite naći pravog muškarca ako ne dozvoljavate nikome da vam priđe i glumite ledenu princezu?

Miris je najjače oružje - muškarci potpuno polude kad osjete pravi miris žene, što kaže čak 89 posto njih, pa izaberite svoj, onaj koji vas najbolje predstavlja i držite se toga.

Ako uz sve to odaberete pravo mjesto za lov, razmišljajući gdje bi se trebao kretati muškarac vaših snova, uspjeh je zagarantiran.

28.11.2015. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno