« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci
SAVJETI

Kako prirodno protiv podočnjaka

Njegovati ih možete i na prirodan način, a u nastavku vam donosimo nekoliko namirnica koje će vam u tome pomoći

Sredite probleme s podočnjacima
Sredite probleme s podočnjacima (Arhiva)
Više o

problemi

,

podočnjaci

Definitivno nitko ne voli imati podočnjake na svom licu. Podočnjaci se mogu javiti kao posljedica bolesti, umora ili čisto genetski. Možete ih sakriti sa šminkom, ali da bi ih potpuno uklonili, trebate ih njegovati.

Njegovati ih možete i na prirodan način, a u nastavku vam donosimo nekoliko namirnica koje će vam u tome pomoći. 

Jedna od njih je i peršin koji vam osim za pripremu raznih jela može pomoći i u službi ljepote. Od peršina možete napraviti oblog protiv podočnjaka, koji ćete dobiti tako da peršin prelite vrućom vodom i ostavite da odstoji 15-ak minuta. Nakon toga tekućinu procijedite, ostavite da se u potpunosti ohladi, pa natopite vaticu u nju. Vaticu stavite na oči i držite 15-ak minuta.

Osim peršina, protiv podočnjaka je savršen i dobro poznati krastavac, koji je najpoznatiji prirodni lijek za podočnjake. Sve što trebate napraviti je krastavac narezati na kolutove, koje ćete staviti u hladnjak na pola sata, pa tako hladne kolutove stavite na oči i držite što dulje.

>> Najbolji prirodni lijek protiv podočnjaka >>

Zeleni čaj će potaknuti cirkulaciju u području oko očiju, a pripremite ga tako da dvije vrećice zelenog čaja stavite u kipuću vodu i ostavite na 5 minuta. Nakon toga ih izvadite i ostavite da odstoje. Hladne vrećice stavite na oči i ostavite da odstoje 15 minuta.

Sve ideje pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
17.05.2021. 09:01:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    17.05.2021. 11:38
    onoi koji ne spavaju imaju podocnjake
Novi komentar
nužno
nužno