« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
NAPUTCI

Kako pravi džentlmen flerta s damom

Sljedeći se savjeti odnose na način kako pristupiti pripadnici suprotnog spola, s kojom želite nešto više - ponovni izlazak, seks ili samo intenzivnije druženje bez obveza

Ovo na slici, naravno, preskočite
Ovo na slici, naravno, preskočite (Dreamstime)
Više o

ponašanje

,

flertanje

,

džentlmen

,

pravila ponašanja

MIslite da je lako biti džentlmen u baru? Ako inače niste džentlmen u svakodnevnom životu, onda teško da ćete biti i u baru. Sljedeći savjeti koji se odnose na način kako pristupiti pripadnici suprotnog spola, s kojom želite nešto više - ponovni izlazak, seks ili samo intenzivnije druženje bez obveza - dolaze upravo od žena koje su često žrtve beznadnih muškaraca.

Biti džentlmen u baru

Mnogi muškarci imaju svoje formule koje im uspijevaju, a koje su godinama razvijali na pokušajima, promašajima i naravno uspjesima, no nije tako česti slučaj da u tome ispadaju džentlmen u baru. Češće ih djevojke vide kao pijane sirovine koje imaju jedan cilj u glavi - što prije ih odvesti u krevet.

Razlog tome može biti i današnji mentalitet ljudi koji izlaze, ponajviše mladih osoba, s time da govorimo o oba spola. Jedan prijatelj je bio spomenuo - da bi bilo džentlmena, treba biti i dama.

Osim ako se nalazite u nekom društvu u kojem maniri i bonton nisu poželjni, a danas ima takvih mjesta za izlaske, čak i previše, na ove savjete možete gledati kao iskustva iz prve ruke osoba s kojima želite koketirati, a to su djevojke, dame i ostale slobodne pripadnice suprotnog spola. Kako smo i naveli, savjete donose upravo one i govore o tome što očekuju od vas kao zavodnika. 

Ne buljite u nju.

Buljenje u neku osobu s drugog kraja prostorije izgleda pomalo zastrašujuće, neugodno i iritantno. Neka to radije bude slučajno susretanje pogleda uz smiješak. Osim ako vam je oko zapelo i jednostavno ne možete skinuti pogled s nje. Pritom brzo smislite taktiku kako buljenje doista ne bi preraslo u nešto zastrašujuće.

Kontakt očima je izuzetno bitan i presudan.

Pokušajte dio kontakata i razgovora, na daljinu i blizinu, voditi samo očima, razgovarajte pogledima. Polako noć je duga ne žurite se sve odraditi u pola sata.

Sva pravila zavođenja pročitajte na portalu Gentleman.hr

11.01.2016. 21:32:00
Novi komentar
nužno
nužno