« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci
SAVJETI

Kako popraviti raspoloženje bojom odjeće

Boje donose različita raspoloženja, pa odabirom prave boje odjeće možete utjecati na svoje raspoloženje

Ormar vam uvijek može spasiti dan
Ormar vam uvijek može spasiti dan (Arhiva)
Više o

energija

,

boje

,

odjeća

,

kombinacije

Probudili ste se kao da vas je netko tukao cijelu noć i ne da vam se ništa. Jednostavan način za podizanje energije je odabir crvene odjeće koja će vas natjerati da se fokusirate na sebe, dat će vam samopouzdanje i snagu za preuzimanje kontrole.

Plava boja smiruje i opušta, no ipak daje određenu dozu ozbiljnosti, pa predstavlja sjajan odabir za dan u uredu. Ako joj dodate neki tamnocrveni detalj, bit ćete dobitna kombinacija.

Ljubičasta boja karakterizira samouvjerene i snažne ljude, nekad su je mogli nositi samo aristokrati, a ako želite da okolina prepozna vaše sposobnosti, ova je boja najbolji mogući izbor, samo pazite da ne pretjerate. 

Zelena nas opušta i približava prirodi, stoga je idealan odabir za vikend. No, ako je na poslu kaos, takva boja vaše odjeće može puno pomoći u smirivanju situacije. Pripazite ipak na odabir nijanse koja mora odgovarati vašem tenu, inače će kombinacija biti promašena. 

Ako želite biti smireni i spokojni, kombinirajte plavu i zelenu, moć i kreativnost donijet će vam kombinacija zlatne ili crvene i bordo boje, dok ćete svoj slobodni duh najbolje pokazati svijetu kombiniranjem zlatnožute i narančaste.

20.06.2013. 11:57:00
Novi komentar
nužno
nužno